Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
13. 12. 2022,
10.38

Osveženo pred

1 leto, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,10

15

Natisni članek

Lionel Messi Lionel Messi Luka Modrić Argentina Hrvaška Katar 2022 Planet TV

Torek, 13. 12. 2022, 10.38

1 leto, 4 mesece

Katar 2022

Jasna Kuljaj zgrožena zaradi najbolj prepoznavne hrvaške navijačice #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,10

15

Poleg hrvaških nogometašev, ki navdušujejo na nogometnih zelenicah in se bodo za mesto v velikem finalu nocoj ob 20. uri s prenosom na Planetu pomerili z Argentino, veliko pozornosti žanje tudi njihova najbolj prepoznavna navijačica Ivana Knöll, ki rada pokaže nekaj gole kože. Zaradi njene izpostavljenosti v skoraj vseh največjih svetovnih medijih je Jasna Kuljaj zgrožena.

Planet TV
Planet TV Nocoj dvoboj za prvo vstopnico za veliki finale s prenosom na Planetu

V oddaji Na prvo žogo, ki jo ob ponedeljkih ob 21. uri ujamete na Planetu, je bilo govora tudi o najbolj prepoznavni hrvaški navijačici Ivani Knöll, ki je močno zaznamovala dogajanje na FIFA svetovnem prvenstvu v nogometu Katar 2022. Komentatorka Manja Stević je prepričana, da je nekdanja mis Hrvaške naredila zelo veliko za prepoznavnost svoje domovine, saj jo je v svoji oddaji med drugim gostil tudi sloviti britanski novinar Piers Morgan.

SP Hrvaška Luka Modrić
Planet TV Spopad Messija in Modrića v neposrednem prenosu na Planetu

S tem pa se ni najbolj strinjala druga komentatorka Jasna Kuljaj. "To je impresivno, da s tem, kar ona dela, prideš na svetovne televizije. To je sporočilo, da je šel današnji svet majčkeno v napačno smer. To je nekaj, kar bi morala biti samo neka posebnost na Instagramu, zdaj pa to penetrira v vsa občila in našim otrokom sporoča napačne stvari. Jaz sem malo zgrožena v tem trenutku."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Jasna je nato vseeno priznala, da predvsem po Ivanini zaslugi tudi tisti, ki prej niso vedeli, kje je Hrvaška, zdaj to vedo. Kaj so v studiu oddaje Na prvo žogo o hrvaški navijačici še povedali, si poglejte v zgornjem videu.

Katar 2022 | Foto:

Nocoj na Planetu dvoboj Argentine in Hrvaške

Nocoj ob 20. uri si boste lahko na Planetu v neposrednem prenosu ogledali prvo polfinalno tekmo FIFA svetovnega prvenstva v nogometu Katar 2022 med Argentino in Hrvaško s komentatorjem Danijem Bavcem. Studijski del se bo začel ob 19.30.

Neposredne prenose polfinalnih tekem FIFA svetovnega prvenstva v nogometu Katar 2022 si boste na Planetu lahko ogledali v torek, 13. decembra, in v sredo, 14. decembra, ob 20. uri.  Na Planetu si bodo gledalci lahko ogledali tudi veliki finale, ki bo na sporedu v nedeljo, 18. decembra, ob 16. uri.

Na prvo žogo
Planet TV Posteljne aktivnosti med nogometnim prvenstvom: da ali ne?
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. Več vsebin je na voljo tudi na Planeteka.si.   
Ne spreglejte