Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
24. 3. 2021,
14.05

Osveženo pred

3 leta

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,85

2

Natisni članek

Odtenki modre Jennifer Lopez Planet TV

Sreda, 24. 3. 2021, 14.05

3 leta

Odtenki modre

51-letna zvezdnica pokazala izklesan trebušček #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,85

2

Že nocoj ob 20.45 se na Planetu začenja tretja sezona kriminalne serije Odtenki modre, v kateri Jennifer Lopez večkrat pokaže svoje izklesano telo, pa čeprav pravi, da za to vlogo ni trenirala tako trdo, kot bi lahko.

Odtenki modre
Planet TV Nova sezona Odtenkov modre z Jennifer Lopez

V napeti kriminalni seriji Odtenki modre (Shades of Blue) večkratna nominiranka za zlati globus Jennifer Lopez igra Harlee Santos, mati samohranilko in newyorško detektivko, ki je prisiljena sodelovati z uradom FBI, hkrati pa mora poskrbeti za lastne finančne težave. 

Druga sezona se je končala napeto tako za Wozniaka (Ray Liotta), ki je bil ustreljen, kot za Harlee, ki jo je ugrabil srhljivi agent Stahl. Ko se zave, je Harlee oblečena le v seksi spodnje perilo in ogrnjena s plaščem. Sicer ji uspe pobegniti, a tik pred koncem epizode se zgrudi. 

Harlee se v zadnjem delu 2. sezone Odtenkov modre v sobi znajde ujeta in pomanjkljivo oblečena. | Foto: Harlee se v zadnjem delu 2. sezone Odtenkov modre v sobi znajde ujeta in pomanjkljivo oblečena.

To sicer ni prvič, da je Lopezova v seriji pokazala svoje izklesano telo, saj je posnela več vročih prizorov s soigralcem Ginom Anthonyjem Pesijem, ki igra pravnika Jamesa Navasa, tudi v tretji sezoni pa bo gledalcem pokazala zavidanja vredne trebušne mišice.

Za vlogo trenirala manj kot sicer

51-letna igralka in pevka za svojo postavo trdo gara in na družbenih omrežjih z oboževalci večkrat deli posnetke svojih vadb. Čeprav v Odtenkih modre kar nekajkrat pokaže svojo športno postavo, pa priznava, da je za vlogo v resnici trenirala manj kot sicer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

"Ni se mi zdelo potrebno, da bi bila za to vlogo videti popolno," je povedala in dodala, da je predvsem veliko trenirala boks, tako kot njen lik v seriji. "Fizično je dobro pripravljena, vendar s tem ni obsedena. Želela sem predvsem, da bi bil moj lik videti pristen," je povedala Jennifer.

Odtenki modre
Planet TV Za to vlogo ni želela imeti popolne postave #foto

Druga sezona se je končala zelo razburljivo, zato bo morala tretja sezona povezati kar nekaj usod glavnih likov. "Videli boste, kdo bo preživel in kdo ne. Ta sezona se ukvarja s posledicami vseh spletk, v katere so se zapletli do zdaj. To velja tudi za Stahla," je o novi sezoni povedala Jennifer in dodala, da je Harlee to sezono malce drugačna: "Malo bolj ranljiva je, kot smo navajeni. Vendar je še vedno izjemno močna."

Jennifer Lopez v 3. sezoni serije Odtenki modre | Foto: Jennifer Lopez v 3. sezoni serije Odtenki modre

Igralka, ki se ne boji prask in modric

Jennifer priznava, da je njen lik veliko bolj močan od nje, delita pa si predvsem predanost materinstvu in to, da sta včasih obe preveč zvesti. Še posebej pa se s Harlee poistoveti pri ljubezni do fizičnih izzivov in akcije: "Že od malega sem bila športnica, nato plesalka. Imam modrice, praske in odrgnine vsepovsod - takšno dekle sem."

Tretja sezona Odtenkov modre je na Planetu na sporedu od ponedeljka do srede ob 20.45.
Planet Vau
Planet TV Mitja Okorn o Hollywoodu in svojem naslednjem filmskem projektu #video
Piramida sreče
Planet TV Prijavite se na kviz Piramida sreče
Kdo si ti?
Planet TV Je to opogumilo Miho Hercoga, da je Sašo zaročil kar pred kamerami? #video
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte