SiolNET. Planet TV Milijonar
0,05

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Milijonar

"Upokojenka" spregovorila o načrtih za prihodnost #video

0,05

termometer

Tudi v tem tednu bomo v Milijonarju spremljali znane Slovence, ki bodo v parih poskusili zbrati čim več sredstev za Ukrajino. Najprej bosta s kvizom nadaljevala Matjaž Jelen in Omar Naber, potem pa bosta na vroči stol sedla še Challe Salle in sveža športna upokojenka Špela Rogelj, ki je spregovorila o svojih načrtih za prihodnost.

Milijonar Planet TV Pevec ima posebno vez z Ukrajino #video

Glasbenika Matjaža Jelena in Omarja Naberja je v prejšnji oddaji pri tretjem vprašanju in znesku 200 evrov prekinila sirena in zato bosta svojo pot v kvizu nadaljevala nocoj, kasneje pa bosta svoje znanje za dober namen preizkusila še raper Challe Salle in sveže upokojena smučarska skakalka Špela Rogelj, ki je bila pionirka na področju ženskih smučarskih skokov v svetovnem pokalu. Je tudi prva, ki je za našo državo "priskakala" zmago v svetovnem pokalu.

Matjaž Jelen in Omar Naber | Foto: Ana Kovač Matjaž Jelen in Omar Naber Foto: Ana Kovač

V kvizu Milijonar je voditelja Jureta Godlerja zato zanimalo, kakšni so njeni načrti za prihodnost po končani tekmovalni karieri. "Čisto jasne poti za naprej še nimam, ampak si želim ostati povezana s športom, nekaj v tej smeri," je povedala Špela. Voditelja je nato vseeno zanimalo, kako so po novem videti njeni dnevi.

Milijonar Planet TV Takšen znesek sta Alenka Dovžan in Tomi Meglič zbrala za Ukrajino #video

"Trenutno imam še vedno obveznosti, povezane s športom. Mislim, da sem v 'penziji' en teden, tako da nisem še čisto doživela tega," je odgovorila, voditelj pa se je nato pošalil, da je mislil, da bo njen odgovor v stilu upokojencev, ki vedno pravijo, da jim neprestano primanjkuje časa. Več v zgornjem videu.

Špela Rogelj in Challe Sallle | Foto: Ana Kovač Špela Rogelj in Challe Sallle Foto: Ana Kovač

Bo pa naša nekdanja odlična smučarska skakalka imela ob sebi tekmovalca, ki je v Milijonarju že navdušil. Za dober namen je pred dobrim letom pravilno odgovoril na deset vprašanj in zbral 2.500 evrov.

Jure Godler Planet TV Jure Godler poziva: Vsak lahko pomaga po svojih najboljših močeh #video

Pomagate lahko tudi gledalci

Za Ukrajino bodo lahko darovali tudi gledalci kviza Milijonar. S poslanim SMS-sporočilom KARITAS5 ali KARITAS10 na 1919 bodo darovali pet ali deset evrov za pomoč Ukrajini.

Milijonar je na sporedu ob ponedeljkih in torkih ob 19.45 na Planetu. Zamujene oddaje si lahko ogledate tudi na Planeteka.si.

Milijonar Planet TV To je Jure Godler storil prvič in poskrbel za veliko presenečenje #video Milijonar Planet TV Treba se je potruditi, da ne zapademo v apatijo in depresijo #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagramTwitter in YouTube.  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin