SiolNET. Planet TV Milijonar
0,32

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Milijonar

Pevec ima posebno vez z Ukrajino #video

0,32

termometer

Na Planetu lahko spremljamo dobrodelno različico Milijonarja, v kateri znani Slovenci v parih znanje preizkušajo za pomoč Ukrajini. Včeraj je skupaj z glasbenikom Matjažem Jelenom na vroči stol sedel tudi Omar Naber in razkril, da ga na Ukrajino vežejo posebni spomini.

milijonar Planet TV Prijavite se v kviz Milijonar

V torkovi oddaji Milijonarja sta na vroči stol najprej sedla deskarja Gloria Kotnik in Tim Mastnak, ki sta pred kratkim navduševala na zimskih olimpijskih igrah v Pekingu, kjer sta se odlično odrezala. Za dober namen sta zbrala 2.500 evrov.

Deskarja na snegu Gloria Kotnik in Tim Mastnak | Foto: Deskarja na snegu Gloria Kotnik in Tim Mastnak

Nato je Jure v studio povabil glasbenika Matjaža Jelena in Omarja Naberja, ki ju je pri tretjem vprašanju in znesku 200 evrov prekinila sirena.

Milijonar Planet TV Čustvena olimpijka: Ta mala bitja niso nič kriva! #video

Še pred tem je Omar Naber razkril, da v dobrodelni različici kviza z veseljem sodeluje, saj ga na Ukrajino vežejo posebni spomini in vezi.

Glasbenika Matjaž Jelen in Omar Naber | Foto: Glasbenika Matjaž Jelen in Omar Naber

"Jaz sem bil na Evroviziji v Ukrajini, in to obakrat. Moram reči, da mi ni vseeno za te ljudi, ker sem tam spoznal veliko prijateljev. Moram povedati, da včasih raje malo zatisnem oči, kot da bi spremljal nazorno, kaj se dogaja," je povedal in dodal, da ne razume, da se vojne dandanes sploh še dogajajo. V Kijevu si je takrat za spomin kupil tudi prstan, za katerega pravi, da ga bo nosil vse življenje. Več v zgornjem videu.

Kako uspešna bosta glasbenika v nadaljevanju dobrodelnega Milijonarja, si lahko pogledate v ponedeljkovi oddaji.

Jure Godler Planet TV Godler o dobrodelni oddaji Milijonar: "Naš cilj je zbrati čim več sredstev za Ukrajino" #video

Pomagate lahko tudi gledalci

Za Ukrajino bodo lahko darovali tudi gledalci kviza Milijonar. S poslanim SMS-sporočilom KARITAS5 ali KARITAS10 na 1919 bodo darovali pet evrov ali deset evrov za pomoč Ukrajini.

Milijonar je na sporedu ob ponedeljkih in torkih ob 19.45 na Planetu. Zamujene oddaje si lahko ogledate tudi na Planeteka.si.

Milijonar Planet TV Treba se je potruditi, da ne zapademo v apatijo in depresijo #video Milijonar Planet TV To je Jure Godler storil prvič in poskrbel za veliko presenečenje #video Milijonar Planet TV Takšen znesek sta Alenka Dovžan in Tomi Meglič zbrala za Ukrajino #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagramTwitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin