SiolNET. Planet TV Milijonar
0,50

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Milijonar

To je Jure Godler storil prvič in poskrbel za veliko presenečenje #video

0,50

termometer

Kviz Milijonar je spet dobrodelen, zato se na vročem stolu merijo znani obrazi v parih, njihov izkupiček pa bo namenjen pomoči za Ukrajino. Nocoj bosta na vroči stol sedla deskarja Tim Mastnak in Gloria Kotnik, za nepričakovan trenutek v oddaji, ko se je športnikoma pri enem od vprašanj zataknilo, pa je poskrbel Jure Godler.

Jure Godler Planet TV Godler o dobrodelni oddaji Milijonar: "Naš cilj je zbrati čim več sredstev za Ukrajino" #video

Ker je izkupiček oddaje namenjen v dober namen, tudi Jure Godler tekmovalcem rad priskoči na pomoč, kolikor le lahko. Ko se je dobitnikoma olimpijskih kolajn pri enem od vprašanj malce zataknilo, je voditelj predlagal, da uporabita obliko pomoči klic v sili, s čimer sta se, čeprav ne povsem prepričana, strinjala. "Ampak če smem, moj klic," je dejal Godler, kar se je tekmovalcema zdela še boljša ideja.

Milijonar Planet TV Takšen znesek sta Alenka Dovžan in Tomi Meglič zbrala za Ukrajino #video

Voditelj je nato ostal skrivnosten, dokler se na drugi strani ni oglasil znan glas in razkril, da to ni nihče drug kot pevec skupine Siddharta Tomi Meglič. Tekmovalca sta bila presenečena, saj si bolj primerne osebe, ki bi jima pomagala pri vprašanju, ne bi mogla zamisliti. Tomi se je sicer tudi sam včeraj preizkusil v Milijonarju in v paru z Alenko Dovžan zbral 2.500 evrov. Več v zgornjem videu.

Kako se je vse skupaj razpletlo in koliko sta srebrni in bronasta v deskanju na snegu z zadnjih zimskih olimpijskih iger zbrala za Ukrajino, preverite v nocojšnji oddaji.

milijonar Planet TV Prijavite se v kviz Milijonar

Pomagajo lahko tudi gledalci

Za Ukrajino bodo lahko darovali tudi gledalci kviza Milijonar. S poslanim SMS-sporočilom KARITAS5 ali KARITAS10 na 1919 bodo darovali pet evrov ali deset evrov za pomoč Ukrajini.

Milijonar je na sporedu ob ponedeljkih in torkih ob 19.45 na Planetu. Zamujene oddaje si lahko ogledate tudi na Planeteka.si.

Milijonar Planet TV Priljubljeni pevec s priznanjem presenetil Godlerja #video Poroka na prvi pogled Planet TV Med zakoncema zapele pesti: slabše jo je odnesel ženin #video Filip Flisar Planet TV Filip Flisar priznal: Starost bi lahko vplivala na mojo izbiro dekleta Poroka na prvi pogled Planet TV Šok: mladoporočenka zapustila šov Poroka na prvi pogled #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagramTwitter in YouTube.  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin