SiolNET. Planet TV Milijonar
0,51

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Milijonar

Neverjeten zaplet: v studiu Milijonarja kar naenkrat nastala popolna tema #video

0,51

termometer

V petek, 2. junija, ob 21. uri si boste na Planetu lahko ogledali še zadnjo epizodo Milijonarja v tej sezoni. Prav snemanje te epizode, v kateri je na vročem stolu sedel Alen Kobilica, je zaznamoval neljubi dogodek, ki je celoten studio sredi snemanja zavil v popolno temo. Vseeno zabavnih izjav ob tem v studiu ni manjkalo.

Milijonar Planet TV "Ko gre za otroke, sem se pripravljen tudi osmešiti pred vso Slovenijo!"

Tudi v tokratni oddaji, ki bo na sporedu v petek, po oddaji Riba, raca, rak, bodo svoje znanje najprej preizkušali tekmovalci, ki so se na kviz prijavili, v zadnjem delu pa bo na vroči stol sedel še Alen Kobilica, ki bo poskušal čim več denarja zbrati za njegov neprofitni center Vidim cilj, ki omogoča otrokom z različnimi razvojnimi specifikami, da se športno in kulturno udejstvujejo.

Milijonar | Foto: Planet TV/ Ana Kovač Foto: Planet TV/ Ana Kovač

Ravno takrat, ko je na vročem stolu sedel Alen Kobilica, pa se je pripetil neljubi dogodek.

Pri enem od vprašanj se je Alen odločil, da bo izkoristil eno od štirih možnih pomoči, in sicer klic v sili. Ko je Jure Alenovemu prijatelju ravno bral vprašanje, pa je v studiu kar naenkrat nastala popolna tema. Vsi prisotni so za hip obnemeli, tišino pa je prekinil glas na drugi strani telefonske linije, ki se je spraševal, zakaj mu voditelj ne prebere tudi možnih odgovorov. S tem je močno nasmejal vse v studiu. Voditelj Jure Godler mu je nato v smehu razložil, da je zmanjkalo elektrike in je zato snemanje začasno prekinjeno.

Riba, raca, rak Planet TV Slovenska pevka odkrito spregovorila o svoji bolezni #video

"Kaj takega pa se še ni zgodilo," je nato še dejal voditelj in tudi Alenu, ki je konec leta 2008 izgubil vid, pojasnil, da je v studiu popolna tema. 

"Zdaj smo na istem. Mislim, jaz sem malo na boljšem," se je ob tem pošalil Alen in s tem poskrbel za še en val smeha v studiu. Snemanje oddaje je bilo nato nekaj časa prekinjeno, vseeno pa so epizodo še isti dan lahko posneli do konca. Ekskluzivni posnetek nenavadnega zapleta si lahko pogledate zgoraj.

Zakaj je prišlo do izpada elektrike?

Električni mrk se je zgodil zaradi nesreče v bližini snemalnega studia, ko je vozilo trčilo v transformatorsko postajo in je bil zato večji del Ljubljane nekaj časa brez elektrike. Več o dogodku si lahko preberete v članku spodaj:

Požar Novice Vozilo trčilo v transformatorsko postajo: večji del Ljubljane brez elektrike, semaforji ne delujejo #foto #video

Kolikšen znesek je Alenu Kobilici uspelo zbrati za dobrodelne namene, lahko preverite v zadnji epizodi Milijonarja v tej sezoni. Odprte so pa tudi že prijave za novo sezono.

Milijonar bo na sporedu v petek ob 21. uri na Planetu. Pred tem ne zamudite zabavne kulinarične pustolovščine Riba, raca, rak.

Riba, raca, rak Planet TV Salome v hudih mukah: Skoraj sem se zadušila! #video Jutro na Planetu Planet TV Pripravljajo glasbeno presenečenje #video Planet 18 Planet TV Junak, ki je pomagal Rogliču: Mislim, da bo ta burek zelo 'pasal' #video

Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.     

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin