SiolNET. Planet TV Milijonar
0,15

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Milijonar

Nocoj nas čaka še ena dobrodelna oddaja kviza Milijonar

0,15

termometer

V nedeljo, 3. septembra, je bil na Planetu večer dobrodelnosti, v okviru katerega smo si ogledali tudi prvo izmed dveh oddaj dobrodelnega Milijonarja, v kateri so na vroči stol sedli Tina Gaber, Saša Lendero in Marko Miladinović. Tudi nocojšnja oddaja bo dobrodelna, na vroči stol pa bosta sedla igralec Borut Veselko in antropolog Dan Podjed.

Milijonar Planet TV Poglejte, koliko so v dobrodelnem Milijonarju za prizadete v poplavah zbrali znani Slovenci

V nedeljo so znani obrazi v dobrodelnem Milijonarju za prizadete v poplavah zbrali kar 11 tisoč evrov. Tina Gaber in Saša Lendero sta se ustavili pri dvanajstem vprašanju in zbrali vsaka po pet tisoč evrov.

Milijonar | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

Marko Miladinović je pravilno odgovoril na devet vprašanj, nato pa je odstopil, saj ni hotel tvegati padca na 300 evrov.

Kolo sreče Planet TV Kakšno presenečenje v oddaji: voditelja ostala odprtih ust #video

Na Planetu denarna sredstva za prizadete v poplavah zbiramo tudi v tem tednu. Že nocoj bosta na vroči stol sedla še igralec Borut Veselko in antropolog Dan Podjed ter osvojena zneska dodala zbranemu denarju iz prve oddaje.

Borut Veselko je rojen v Črni na Koroškem in je tam tudi odraščal. V času najhujših poplav ga ni bilo v Sloveniji, je pa to naravno katastrofo opazoval z žalostnimi očmi.

Milijonar | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

"Premalo resno jemljemo stvari, ki nam grozijo, ampak ljudje smo pač taki, da potrebujemo katastrofe, da nas streznijo. Z nami očitno ne bo nič drugače. In upam, da nas bo ta katastrofa dovolj streznila, da bo ob naslednji tako malo škode, da ne boste imeli o čem poročati," je povedal Veselko.

Dobrodelni Milijonar | Foto:

Tudi gledalci lahko še vedno pomagate pri zbiranju sredstev za prizadete v poplavah s poslanim SMS-sporočilom s ključno besedo PLANET10 na 1919. S tem boste darovali deset evrov.

Do nedelje v sodelovanju s Slovensko karitas poteka tudi dobrodelna dražba za rumeno majico kolesarske Dirke po Franciji s podpisom letošnjega zmagovalca Jonasa Vingegaarda.

Več o dražbi:

Dobrodelna dražba Planet TV Dobrodelna dražba za rumeno majico s podpisom zmagovalca Dirke po Franciji
Dobrodelni Milijonar je na sporedu nocoj ob 20. uri na Planetu.

Polsestri Planet TV Spremljajte novo indijsko serijo Polsestri Galileo Planet TV Priljubljena oddaja z bogato zgodovino se vrača na naše zaslone Kolo sreče Planet TV Avdić poskrbel za smeh: Stari, ti si meni samo grde besede govoril! #video Fejmiči Planet TV Zbiramo denar za prizadete v poplavah: poglejte, kako lahko prispevate tudi vi  
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.   
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin