Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
27. 3. 2023,
15.00

Osveženo pred

1 leto, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,01

Natisni članek

voditeljica voditelj Igor Krmelj Suzana Kozel Manja Stević Jutro na Planetu Planet TV

Ponedeljek, 27. 3. 2023, 15.00

1 leto, 1 mesec

Jutro na Planetu

Voditelji želijo s tem navdihniti gledalce #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,01

V oddaji Jutro na Planetu v rubriki Zdravo jutro smo se pogovarjali z gostjo, ki nam je razkrila skrivnost vztrajanja v športu. Da to ne bi bila le muha enodnevnica, pač pa bi to postal naš življenjski stil – skupaj z zdravo prehrano seveda.

Jutro na Planetu
Planet TV Nimam časa – to je samo izgovor #video

Kako pravzaprav izbrati, kaj je dobro za nas? In kako ločiti glas svojega uma in prepričanj, torej misli, od tega, kar potrebuje naše telo. O tem smo se pogovarjali v ponedeljkovi rubriki Zdravo jutro v oddaji Jutro na Planetu. 

Igor Krmelj | Foto: zajem zaslona/Diamond villas resort Igor Krmelj Foto: zajem zaslona/Diamond villas resort Pogledali pa smo tudi napredek jutranjih voditeljev. Pred 12 tedni so si voditelji oddaje Jutro na Planetu zadali individualne cilje: da bodo izboljšali svoje počutje. Voditeljica Manja Stević je raziskovala načine, kako lahko s pravo vadbo in prehrano uravnovesi svoje hormone. Tokrat ji je pri svetovanju, vadbi ter nakupu primernih živili svetovala osebna trenerka in prehranska svetovalka Kaja Travnik.

Suzana Kozel | Foto: zajem zaslona/Diamond villas resort Suzana Kozel Foto: zajem zaslona/Diamond villas resort Igor Krmelj in Suzana Kozel pa sta vsak pri sebi našla motivacijo za to, da se vpišeta v želeno vadbo. Njun napredek ste lahko spremljali zadnjih 12 tednov. In po treh mesecih novih navad sta odločena, da nadaljujeta. Na vadbi so ju še zadnjič obiskale naše kamere. 

S temi izzivi, ki so si jih zadali voditelji Jutra, pa bi radi k gibanju in izbiram za dobro počutje ter več zdravja spodbudili gledalce in gledalke. Zato so v družbo povabili izjemno terapevtko, ki je vsem pomagala pri dveh ključnih vprašanjih: kako poiskati pravo motivacijo za gibanje v sebi in kako slišati potrebe svojega telesa. Celoten pogovor in vadbe si lahko ogledate v zgornjem posnetku

Jutri bomo v oddaji Jutro na Planetu govorili o tem, zakaj je pomembno, da se starejši vozniki udeležujejo delavnic osvežitvene vožnje. Z nami pa bo tudi ena najuspešnejših podjetnic Petra Parovel, ki pravi, da je najprej mama in žena. Povedala nam bo, kakšna je bila njena pot do uspeha. Ob 8. uri na Planetu.
Jutro na Planetu
Planet TV Se ga še spomnite? Oddaja The Biggest Loser Slovenija mu je spremenila življenje. #video
Jutro na Planetu
Planet TV Kako na vrtu porabiti petkrat manj vode? #video
Jutro na Planetu
Planet TV Umrl mu je oče, zato trenutno o poroki nerad govori #video
  Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Več vsebin je na voljo tudi na Planeteka.si     
Ne spreglejte