Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
30. 10. 2023,
11.15

Osveženo pred

6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,29

Natisni članek

Radio Ekspres Planet na obisku Eva Cimbola Klemen Bučan Jutro na Planetu Kolo sreče Planet TV

Ponedeljek, 30. 10. 2023, 11.15

6 mesecev

Jutro na Planetu

Voditelj Klemen Bučan ima novo #video #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,29

Oddaja Jutro na Planetu je na sporedu vsak dan ob 8. uri na Planetu, med prazniki pa si boste lahko ogledali najboljše utrinke preteklega tedna. 

Jutro na Planetu
Planet TV Poglejte, katera so najbolj top mesta za oddih med krompirjevimi počitnicami #video

V teh dneh je čas za kostanj in tudi za buče. In tako je zdaj čas tudi za Bučana. V oddaji Jutro na Planetu smo pretekli teden gostili voditelja Klemna Bučana, ob sebi pa tokrat ni imel Nataše, s katero ga lahko spremljate v Kolesu sreče od ponedeljka do srede na Planetu. Tokrat je prišel v družbi nove radijske sovoditeljice Eve Cimbola. Eva pa se kmalu vrača tudi na televizijske ekrane, saj nam bo v prihodnjih mesecih spet razkazala Slovenijo v oddaji Planet na obisku.

Jutro na Planetu | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

Planetovca Klemen in Eva, vsak na svojem Planetu in obenem skupaj na našem. Klemen, voditelj Kolesa sreče, Eva voditeljica oddaje Planet na obisku, zdaj pa še skupaj kot sovoditelja na radiu Ekspres. "Zdaj sva res na radiu v jutranjem programu Kul jutro, a se izmenjujeva," je povedal Klemen. Eva je hudomušno priznala, da ne bi mogla delati skupaj, saj v Klemenovi družbi ne prideš do besede, tako da bi bila bolj tiho. Eva se sicer kmalu vrača tudi na televizijske ekrane, saj nam bo razkazala zasneženo Slovenijo, ko bo odkrivala kotičke Slovenije v oddaji Planet na obisku.

Radio Ekspres s tem korakom osvežuje in bogati svoj radijski program, s čimer zagotavlja kakovostno in raznoliko vsebino za vse poslušalce. Radio Ekspres je ena vodilnih radijskih postaj v Sloveniji, ki s svojim inovativnim pristopom in kakovostno vsebino navdušuje poslušalce vseh generacij.

Posebno vsebino Klemen pripravlja tudi za kviz Kolo sreče. Pravi, da bomo tokrat lahko Natašo spoznali v vlogi čarovnice, studio bodo napolnili buče in pajki, gostila pa bosta znane Slovence in Slovenke. Ta teden bodo z nami pevec Omar Naber, šahistka Laura Unuk in glasbenik Vojko Sfiligoj. 

Oddaja Jutro na Planetu ob 8. uri vsak delavnik na Planetu. Kviz Kolo sreče si lahko ogledate od ponedeljka do srede ob 20. uri na Planetu.

Jutro na Planetu
Planet TV Planetova voditeljica pretekla elitni maraton in izboljšala osebni rekord #video
Večerja za 5: Na deželi
Planet TV Udeleženka šova pokazala, kako lahko belokoranjsko pogačo pripravite doma #video
Jutro na Planetu
Planet TV To so zadnji trendi pri nagrobnih svečah #video

 

Ne spreglejte