SiolNET. Planet TV Jutro na Planetu
0,02

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Jutro na Planetu

Si želite ogledati oddajo v živo? #video

0,02

termometer

Jutri se oddaja Jutro na Planetu seli na Štajersko, z vami bomo od 8. do 9. ure v živo iz Celja. Naše terenska javljanja bomo končali z oddajo prihodnji četrtek v Ljubljani. Bodite z nami.

Jutro na Planetu Planet TV Dvestota oddaja Jutro na Planetu se je preselila v Maribor #video

Oddaja Jutro na Planetu se seli v knežje mesto. Jutri ob 8. uri bomo z našo jutranjo ekipo v Celju, natančneje na celjskem gradu. Glede na to, da bomo v Celju na največji znamenitosti – Starem gradu, ki se ga v zgodovinskih dokumentih prvič omenja leta 1322 in je bil sedež Celjskih grofov, najvplivnejše plemiške rodbine na Slovenskem –, bomo iz tistih časov priklicali čisto prave viteze.

Jutro na Planetu | Foto:

Od vitezov in mečevanja pa spet h karateju. Ta teden telovadimo z Matijo Matijevićem, selektorjem karatejske reprezentance, s katerim bomo jutri poskrbeli za trening nog. Dan se pozna po dobri jutranji vadbi. V nadaljevanju oddaje pa se bomo med drugim preselili na lokacijo gasilske olimpijade v Celju.

Jutro na Planetu Planet TV Gasilci dobili svojo himno #video

Letošnjo Gasilsko olimpijado letos gosti knežje mesto – Celje. Gre za največji gasilski dogodek v Sloveniji, ki je hkrati tudi odlična priložnost za promocijo Slovenije. Gasilske olimpijade se bo udeležilo tri tisoč tekmovalcev iz 23 držav. Od tam se nam bo oglasil tudi naš novinar Tomaž Cuder.

Za konec pa bomo v naš terenski studio povabili Modrijane, ki so povezani tudi z gasilci. Letošnji gasilski olimpijadi so poklonili novo pesem – gasilsko himno in glede na to, da fantje prihajajo iz teh savinjskih koncev, jih bomo pozdravili tudi v našem terenskem studiu. 

Zbujajte se v naši družbi, z vami smo od ponedeljka do sobote ob 8. uri v oddaji Jutro na Planetu. 
Jutro na Planetu Planet TV Priljubljena voditeljica je po koncu oddaje končala v vodi #video Poroka na prvi pogled: Avstralija Planet TV Par, ki je zakuhal škandal, razkril ozadje dogajanja v šovu
 Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Še več vsebin vas čaka na Planeteka.si.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin