SiolNET. Planet TV Jutro na Planetu
0,01

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Jutro na Planetu

Dvestota oddaja Jutro na Planetu se je preselila v Maribor #video

0,01

termometer

Jutro na Planetu |  | Foto:

Oddaja Jutro na Planetu vstopa v poletje na poseben način. Skozi ves mesec vas bodo vsak četrtek voditelji Suzana Kozel, Taiji Tokuhisa ter Manja Stević pozdravljali s terena. Za prvo izletniško točko, ki je bila obenem jubilejna, kar 200. oddaja, se je ekipa odločila za Maribor. Ne zamudite naših jutranjih oddaj, ki so vsak delavnik ob 8. uri na Planetu.

 

Fern Sutherland, Neill Rea Planet TV Ob mednarodnem uspehu te serije je igralcema zastal dih

Zjutraj med 8. in 9. uro, ko so temperature pred popoldansko pripeko ravno pravšnje za sprehod po mestu, smo se z oddajo Jutro na Planetu ta teden v četrtek oglasili pri Hiši stare trte. Gostili smo vinsko kraljico in oskrbnika vinske trte, pogovarjali smo se o Lentu, jutro pa zaključili tudi z glasbenim nastopom. Voditelja Suzana Kozel in Taiji Tokuhisa pa sta bila vesela družbe ter klepeta z mimoidočimi Mariborčani. Iz sterilnega studia, kot pravita, sta se premaknila na teren, kar je za celotno ekipo posebna izkušnja. Na novi lokaciji bodite z nami že prihodnji četrtek. 

V oddaji se bo ekipa ta mesec javljala v živo iz različnih krajev po Sloveniji. Prihodnji četrtek bomo obiskali Gorenjsko, nato pa sledi Obala. Konec meseca pa sta na vrsti tudi Štajerska in prestolnica. Spremljajte nas tudi na družabnih omrežjih, kjer boste izvedeli več o lokacijah, saj ste vsi vabljeni tudi k ogledu oddaje v živo. Jutro na Planetu bo pri vas doma cel mesec, zato nas pridite pozdravit. 

Jutro na Planetu je na spordu vsak delavnik od 8. do 9. ure. Bodite z nami.
Jutro na Planetu Planet TV To je razlog, da poročena glasbenika nimata istih priimkov #video Družinski dvoboj Planet TV Priljubljeni voditelj bratu razbil avto: nasmejalo vas bo, kako mu je sporočil novico #video poroka na prvi pogled: Avstralija Planet TV Nevesta je imela med večerjo dovolj – mizo je zapustila kar dvakrat!
Spremljajte nas na omrežjih  Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  

 

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin