Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
20. 7. 2022,
7.30

Osveženo pred

1 leto, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,02

Natisni članek

Planet 18 Suzana Kozel Taiji Tokuhisa jutro Jutro na Planetu Planet TV

Sreda, 20. 7. 2022, 7.30

1 leto, 12 mesecev

Jutro na Planetu

Gasilci dobili svojo himno #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,02
Jutro na Planetu

Oddaja Jutro na Planetu je na sporedu od ponedeljka do sobote ob 8. uri. Še več novic pa vaš čaka v naši osrednji informativni oddaji Planet 18 ob 18. uri na Planetu. 

Jutro na Planetu
Planet TV Priljubljena voditeljica je po koncu oddaje končala v vodi #video

Evropa se spoprijema z vročinskim valom, zato bomo danes v oddaji Jutro na Planetu obiskali agencijo za okolje in prostor, kjer nam bodo povedali, ali bo letošnje poletje res rekordno vroče, pa tudi, ali se moramo morebiti navaditi na vroča sušna obdobja. 

Spoprijemamo pa se tudi s požari. Zato bomo del oddaje namenili tudi našim junakom − gasilcem. Gasilski poklic je hvale vredno in častitljivo delo. Pa ne le to, o gasilcih radi prepevajo in se jim na ta način zahvaljujejo tudi številni glasbeniki. Pred nekaj dnevi so jim pesem namenili tudi priljubljeni Modrijani.

V četrtek je dan za našo oddajo na terenu in v zgornjem prispevku smo vam že namignili, o čem bo govora. Jutro na Planetu bo tokrat obiskalo Celje, ki je ponosni gostitelj letošnje gasilske olimpijade. 

Jutro na Planetu
Planet TV Dvestota oddaja Jutro na Planetu se je preselila v Maribor #video

O aktualnih novicah in dogajanju na Krasu pa bomo izvedeli več tudi v naši informativni oddaji Planet 18. Evropska unija je začela pogovore o nakupu dodatnih letal za gašenje požarov, saj bi se tako lažje spopadala z vse pogostejšimi hudimi gozdnimi požari, ki divjajo v več delih južne in zahodne Evrope, je za agencijo Reuters v ponedeljek dejal evropski komisar za krizno upravljanje Janez Lenarčič.

Uprava RS za zaščito in reševanje je z 20. julijem razglasila zelo veliko požarno ogroženost naravnega okolja v občinah Ankaran, Izola, Koper, Piran, Hrpelje - Kozina, Divača, Sežana, Komen, Postojna, Ilirska Bistrica, Pivka, Nova Gorica, Kanal, Brda, Šempeter - Vrtojba, Miren - Kostanjevica, Renče - Vogrsko, Ajdovščina, Vipava.

Vabljeni k ogledu oddaje Jutro na Planetu ob 8. uri, v živo pa si jo lahko ogledate jutri v Celju. Z vami bo tokrat Taiji Tokuhisa. 
Exatlon
Planet TV Pohitite, čas za prijave v novo sezono Exatlona se izteka!
Poroka na prvi pogled: Avstralija, Carolina, Daniel in Dion
Planet TV Šokantno: na ceremonijo je prišla kar s svojim ljubimcem!
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Še več vsebin vas čaka na Planeteka.si.   
Ne spreglejte