SiolNET. Planet TV Jutro na Planetu
0,03

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Jutro na Planetu

Na žabje krake v Ljubljano #video

0,03

termometer

Jutro na Planetu |  | Foto:

Jutri je pred nami še zadnja terenska oddaja Jutro na Planetu. Terenska javljanja bomo zaključili v Ljubljani, v osrčju Tivolskega parka. Vabljeni tudi k ogledu oddaje v živo, pozdravila vas bo voditeljica Suzana Kozel. Oddaja Jutro na Planetu, ob 8. uri na Planetu.

Jutro na Planetu Planet TV Hrvaški most s slovenskimi koreninami #video

Ekipa oddaje Jutro na Planetu je ta mesec obiskala Radovljico, Portorož, Celje, jutri pa bo obiskala še Ljubljano. Vsak junijski četrtek smo vas pozdravili z druge lokacije, z drugega konca Slovenije. Če se boste jutri sprehajali v bližini Tivolija, vabljeni tudi v našo družbo, v petek vas pozdravimo še iz studia, nato pa kolektiv oddaje Jutro na Planetu odhaja na zaslužen dopust v mesecu avgustu. 

Jutri se vam oglasimo iz našega terenskega studia, ki se nahaja v čudovitem ambientu Tivolskega gradu. Izvedeli boste številne zanimivosti o Ljubljani. Morda boste dobili tudi namig za kosilo. In ker je Ljubljana tudi gurmanska prestolnica, bomo jutri zakuhali nekaj imenitnega. V naši družbi bo kuharski mojster Benjamin Romšak. 

Exatlon Planet TV Zaradi Exatlona se rada odpravi v tople kraje

Po žabjih krakih se bomo tudi to jutro razgibali, nato pa odpravili po poteh našega največjega pesnika. Kako pogosto je v mestni park zahajal naš največji pesnik France Prešeren, ne vemo, obstajajo pa dokumenti, ki pričajo o lokacijah v mestu, kjer so ga najpogosteje videvali. Ana Raščan se je odpravila po poteh avtorja naše himne. Za konec pa nas bo obiskal in nam zapel znani Ljubljančan arabskih korenin.

Bodite z nami. Oddaja Jutro na Planetu, ob 8. uri na Planetu. Za ogled oddaje v živo, pa vabljeni pred Tivolski grad.
Exatlon Planet TV Franko Bajc po vratolomnem podvigu: To je kot devičniku razlagati, kako je se*sati. Probati je treba! #video Planet 18 Planet TV Sredi poletja sneg in ogenj #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Še več vsebin vas čaka na Planeteka.si.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin