SiolNET. Planet TV Jutro na Planetu
0,01

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Jutro na Planetu

Eva Hren in Ana Petrič sta simbolično predali svojo donacijo #video

0,01

termometer

V dobrodelnem Milijonarju sta na vroči stol sedli tudi Eva Hren in Ana Petrič, ki sta izkupiček namenili zavodu Aktivna starost.

Jutro na Planetu Planet TV Janja Garnbret tudi v dobrodelnosti do izjemnega uspeha #video

"Odločili sva se, da bova znesek namenili zavodu Aktivna starost, posebnemu programu Aktiven dan zato, ker se izvaja že v osmih centrih za starejše po vsej Sloveniji. Gre pa za posebno vadbo pod nadzorom strokovnjakinje in poteka tudi za zunanje udeležence, torej za starejše iz skupnosti," je povedala direktorica DEOS Centra starejših v Notranjih Goricah, ki je skupaj z Evo Hren v dobrodelni različici Milijonarja za zavod Aktivna starost zbrala 300 evrov.

Exatlon Planet TV Ob tem so se tudi Chorchypu in Franku Bajcu orosile oči #video

Tekmovalkama se je ob predaji donacije zahvalil direktor zavoda Aktivna starost Miha Kranjc. "Zahvalil bi se jima za čudovito donacijo. To bo vsekakor pomagalo pri naših ciljih, pri naših programih. Smo neprofitna organizacija, delujemo na področju socialnega varstva starejših. Oblikujemo in izvajamo različne programe, namenjene boljšemu, aktivnejšemu in bolj kakovostnemu življenju starejših v njihovem domačem okolju."

Jutro na Planetu Planet TV Damjan Murko je predal osvojeni znesek Rdečim noskom #video

Kako je potekala predaja donacije, si lahko pogledate v zgornjem videoposnetku.

Oddajo Jutro na Planetu lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do sobote ob 7. uri. Milijonar pa je na sporedu ob ponedeljkih in torkih ob 19.45.

Jutro na Planetu Planet TV Ko zmotiš radijski program v živo, se zgodi tudi to #video Leta štejejo Planet TV Eva Boto obtožila Davida Amara, da je "škrt" #video Pri Črnem Petru Planet TV Voditeljica priznala: Ko smo Franka Bajca slačili, so vsi obnemeli #foto
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. Več ekskluzivnih vsebin najdete tudi na Planeteka.si.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin