Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
22. 2. 2022,
8.00

Osveženo pred

2 leti, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,14

Natisni članek

Jutro na Planetu Denis Porčič - Chorchyp Franko Bajc Milijonar Milijonar Planet TV

Torek, 22. 2. 2022, 8.00

2 leti, 2 meseca

Jutro na Planetu

Ob tem so se tudi Chorchypu in Franku Bajcu orosile oči #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,14

Franko Bajc in Denis Porčič - Chorchyp sta v dobrodelnem Milijonarju priigrala tisoč evrov za ustanovo, ki izobražuje in usposablja otroke in mladostnike s posebnimi potrebami Cirius Vipava, v oddaji Jutro na Planetu pa smo lahko videli, kako sta donacijo predala in ob tem doživela prijetno presenečenje.

Jutro na Planetu
Planet TV Janja Garnbret tudi v dobrodelnosti do izjemnega uspeha #video

"Veva, da dobro delajo in da se stanovalci tukaj počutijo dobro, in zato se nama je zdelo, da bi bila lepa poteza, če bi pomagala," je izbor dobrodelne ustanove, ki sta se ji odločila pomagati, razložil zmagovalec Exatlona. Chorchyp pa je dodal, da sta bila pripravljena darovati tudi iz lastnega žepa, če se v Milijonarju po njunem mnenju ne bi dovolj dobro odrezala, saj sta bila odločena pomagati po svojih najboljših močeh.

Leta štejejo
Planet TV Ekskluzivno: tako bo videti oddaja Leta štejejo #video

"Jaz se bom v imenu vseh naših učencev zelo lepo zahvalil za to res lepo gesto, ker z njo lahko učencem damo še nekaj več," pa je ob prejemu donacije povedal ravnatelj centra CIRIUS Vipava Lojze Adamič, ki je nato še razložil, da center deluje že 50 let in da je pri njih trenutno skoraj 150 učencev.

Varovanci so bili obiska obeh exatlonovcev izredno veseli in so jima ob tem pripravili tudi manjše presenečenje. Zanju so imeli posebno sporočilo, nato pa so jima pokazali še plesno točko, pri kateri sta se jim nato pridružila še sama. Franko Bajc in Denis Porčič - Chorchyp sta priznala, da nista pričakovala, da jima bodo varovanci pripravili takšen sprejem, in zato sta bila ob tem tudi nekoliko ganjena.

"Lepo presenečenje, da so se na to pripravili in se potrudili. To nama res veliko pomeni. Zdaj smo še bolj prepričani, da je šel denar v prave roke," je ob koncu povedal Franko. Več v zgornjem videoposnetku.

Oddaja Jutro na Planetu je na sporedu od ponedeljka do sobote ob 7. uri na Planetu. Kviz Milijonar pa ujamete ob ponedeljkih in torkih ob 19.45

Zamujene oddaje si lahko ogledate tudi na Planeteka.siSpremljajte nas na omrežjih FacebookInstagramTwitter in YouTube.  
Ne spreglejte