SiolNET. Planet TV Gasilci
0,27

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Gasilci

Voditeljica Eva Cimbola že nocoj z vami v oddaji Gasilci! #video

0,27

termometer

Eva Cimbola vas vabi, da se ji pridružite nocoj ob 20. uri na Planetu. Skupaj z Markom Potrčem vas bosta popeljala čez gasilski poligon, na katerem se bo spopadlo sedem prostovoljnih društev. Oddaja Gasilci prihaja na Planet, ne zamudite!

Med ženskimi ekipami bomo v velikem gasilskem izzivu spremljali PGD Leskovec in PGD Predoslje, na poligonu pa se bodo pomerile tudi ekipe z moškimi člani PGD LeskovecPGD DragatušPGD JareninaPGD Šentjur in PGD Golo.

Gasilci Planet TV Pokukajte v zakulisje oddaje Gasilci #foto #video

V prvem delu oddaje Gasilci (po nadaljevanju snemanja po epidemiji koronavirusa) bomo videli sedem prostovoljnih društev in njihove kvalifikacije. Vsi se bodo preizkusili na velikem ognjenem poligonu, ki je rdeča nit naših tekmovanj. Igre pa se bodo skozi oddaje menjavale. S poligonom se spopade en sam gasilec, izbranec posameznega društva. V polni gasilski opremi se povzpne na stolp.

Gasilci Planet TV Eva Cimbola iskreno: "Tega me je resnično strah!"

Na vrhu reši ponesrečenca s pomočjo vrvne tehnike, da ga lahko varno spusti na tla. In nato šest metrov globoko spusti tudi sebe. Sledi igra v goreči hiši, kjer ga čaka pri 100 stopinjah Celzija še matematični izziv. Tam vzame orodje, ki ga potrebuje za naslednji izziv. Zunaj prestavi ponesrečenca na varno, a ga čaka se gašenje. Ko to uspe, je naloga opravljena. Na prvem izzivu se bosta prva pomerila PGD Jarenina in PGD Leskovec – ženska ekipa. Takoj zatem bodo sledili še ostali, tako da bodo gledalci lahko spoznali vse tekmovalce. 

Oddaja Gasilci ob 20. uri na Planetu. 
Gasilci Planet TV Podpoveljnik Repovš: Gasilci uživamo visok ugled Gasilci Planet TV Gasilci prvič na Planetu že v petek, 4. septembra!
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 5
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin