SiolNET. Planet TV Gasilci
0,06

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Gasilci

S prekritimi očmi in prvič na poligonu opravila brez napak #video

0,06

termometer

Prvo igro Hitri vzpon so nekateri vzeli zelo resno in dobesedno. Člani PGD Dragatuš so si zadali, da bodo poskušali podpreti rekorde svojega društva, zato smo bili v petkovi oddaji Gasilci priča hitrosti in usklajenosti med gasilci. Najmlajša ekipa na tekmovanju PGD Golo je vse opazovala in beležila, saj si prav tako želi 30 tisoč evrov donacije in zlato čelado. 

Kdo tu vidi in kdo ne?

Si predstavljate, da vam nekdo odvzame sposobnost vida, znajdete se pred fizičnimi ovirami, na sebi pa nosite še kilograme gasilske opreme. Odvisni ste le od vodenja drugega človeka, v našem primeru gasilca. To je igra Labirint v oddaji Gasilci, v kateri se je po spletu okoliščin znašel Luka Mokorel. Prvič se je podal v igro in s sotekmovalcem sta nalogo opravila brez napak.

Bolje bi bilo, če bi se držala skupaj

"Jaz sem šel prvič čez to. Mislim, da bi lahko še izboljšala pogovor, komunikacijo, mogoče sva si vrvi bolj slabo zadala," je položaj iskreno komentiral Luka Monokel iz PGD Golo.

Tokrat so morali po labirintu prenašati še jeklenko in prerezati verigo. "Priznam, malo sem se tresel, živčnost je naredila svoje," je povedal Luka.

V nasprotnem taboru so ocenili, da je šlo za "tvegano taktiko, problem je, ker ne vidiš in se ti hitro zatakne zadaj, kar pa bi lahko prineslo izgubo časa. Mogoče je boljše, da se držita skupaj," so svetovali iz Dragatuša. Izkušeni Belokranjci so spet odnesli zmago, PGD Golo pa že prihodnji petek čaka dvoboj z gasilkami.

V petek nas čaka "domač derbi" gasilcev in gasilk PGD Leskovec. Oddaja Gasilci je vsak petek ob 20. uri na Planetu.
Gasilci Planet TV "O, ti si pa tisti Stanko s televizije," je slišati v Beli krajini pred današnjim dvobojem #foto Gasilci Planet TV Ste že videli ples gasilcev, ki je navdušil splet? #video Gasilci Planet TV Igra sekund, živcev in rekordov v oddaji Gasilci #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 2
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin