SiolNET. Planet TV Gasilci
0,69

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Gasilci

Ste že videli ples gasilcev, ki je navdušil splet? #video

0,69

termometer

Zaplešite z nami v konec tedna. Tudi gasilci se kljub težkim zgodbam in napetim intervencijam znajo sprostiti. Pozivajo vas, da v teh dneh ne pozabite tudi na ples in nasmeh.

V mesecu požarne varnosti so gasilci vsako leto dejavni in domiselni. Tokrat se nam v teh posebnih časih predstavljajo nekoliko drugače. Sprejeli so plesni izziv in zaplesali za nas.

Tekmovalci oddaje Gasilci PGD Šentjur spet presenečajo. V oddaji so se že dokazali, a žal izpadli, kar pa ne pomeni, da mirujejo. Gasilci in gasilke so se podali v nov izziv. Gre predvsem za prikaz enotnosti in povezanosti v teh časih, kar je gasilstvo že samo po sebi. 

Gasilci Planet TV Bi znali oživljati med koronakrizo? #video

Ples nas povezuje

"Izziv izvira iz srednje Afrike (Angola), kjer so prijatelji sestavili koreografijo, ki se je hitro razširila po spletu. Ples je postal priljubljen v raznolikih družbenih skupnostih in poklicih (gasilci, zdravniki, letalsko osebje, športniki ...). Nam so izziv postavila dekleta, mi pa ga kot pravi gasilci nismo mogli zavrniti. Osnovna koreografija je ostala podobna prvotni, delno pa smo jo prilagodili glede na delo, ki ga opravljamo. V videoposnetku smo želeli na zabaven način prikazati, da smo odzivni in enotni, ko gre zares, po vsakem uspešnem reševanju pa je čas tudi za prijetnejše stvari. Zagotovo je ta izziv popestritev teh časov, ko smo odtujeni, ples pa nas povezuje in spravi v dobro voljo, kar je tudi namen tega izziva," nam odgovarja Denis Kukovič, član PGD Šentjur.

Že nocoj pa vas čaka nov odmerek gasilskega  adrenalina v oddaji Gasilci, zato ne zamudite dvoboja med PGD Dragatuš in PGD Golo.

Oddaja Gasilci je na sporedu vsak petek ob 20. uri na Planetu.
Gasilci Planet TV Osebna izpoved 20-letnega gasilca, ki je pomagal pri oživljanju Gasilci Planet TV V vlogi sosedov so med najboljšimi v Evropi tudi naši gasilci #foto Gasilci Planet TV Moška premoč nad ženskami, zmago so si priborili Belokranjci  
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 31
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin