SiolNET. Planet TV Fittest Family
0,33

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Fittest Family

Trenerja slovenskih družin v oddaji Fittest Family bosta akrobata Filip in Blaž

0,33

termometer

Planet TV

Tekmovalna oddaja Fittest Family prinaša neverjetne izzive, a hkrati tudi zabavo, predvsem pa spodbuja zdrav način življenja in ekipno povezanost. Vsekakor pa bo oddajo dodatno začinilo tudi večno medsosedsko rivalstvo, saj bodo sodelovale tako slovenske kot tudi hrvaške družine.

Fittest Family Planet TV To so trenerji, ki bodo iz družin naredili gladiatorje

Da se bodo slovenske družine na zahtevnih fizičnih in psihičnih preizkušnjah čim bolje odrezale, bosta poskrbela Filip Kržišnik in Blaž Slanič, F&B Acrobatics. Družine se bodo sicer borile vsaka zase, verjetno pa bo prisoten tudi dvoboj za prestiž med slovenskimi in hrvaškimi družinami.

Akrobata Filip in Blaž sta to nalogo vzela zelo resno in želela slovenskim družinam, ki so se lotile te ekstremne preizkušnje z glavno nagrado v obliki zlate palice, pomagati po najboljših močeh. "Nekatere je bilo treba samo malce motivirati in jim pomagati premagati strah pred ovirami, drugim je bilo treba le svetovati, kako se lotiti posameznih izzivov, tretji pa so pravzaprav potrebovali samo brco v rit," sta v smehu povedala Filip in Blaž, F&B Acrobatics.

Akrobatski dvojec F&B Acrobatics na snemanju oddaje Fittest Family Akrobatski dvojec F&B Acrobatics na snemanju oddaje Fittest Family

Nasveti, ki sta jih delila z družinami, so temeljili na treh korakih:

1. Varno in brez poškodb

Konec koncev ni vredno imeti zlomljene roke, v kateri bi držal zlato palico.

2. Smeh in zabava

Če ne uživamo v premagovanju ovir, preživljanju časa z družino in spoznavanju novih prijateljev, je bolje, da ostanemo doma na kavču.

3. Dajmo vse od sebe in ne obupajmo

Borimo se za glavno nagrado v obliki zlate palice in za naziv nepremagljive družine, kar je velika stvar. Hkrati so pomembne tudi majhne vsakodnevne zmage, ki lahko posamezniku pomenijo še veliko več.

Napovednik za oddajo Fittest Family:

Kako se bodo slovenske in hrvaške družine znašle na zahtevnih fizičnih in psihičnih preizkušnjah, ki bodo najboljši med njimi prinesle zlato nagrado, bomo lahko na Planetu videli že maja.
Oddajo Fittest Family lahko podprete tudi na Facebooku in navijate z uporabo ključne besede #Nepremagljivi. 
Fittest Family Planet TV Ekskluzivno: Tako so videti lokacije in poligoni v oddaji Fittest Family #foto Nepremagljivi Planet TV Potrč: To bo nekaj, česar v Sloveniji in širše še niti približno nismo videli! #foto Fittest Family Planet TV "To je treba videti, da lahko dojameš!"

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin