SiolNET. Planet TV Novosti
1,05

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Fittest Family

"To je treba videti, da lahko dojameš!"

1,05

termometer

Fittest Family |  | Foto:

Maja na Planet TV prihaja povsem sveža tekmovalna oddaja, v kateri se bodo v športnih preizkušnjah pomerile najbolj fit slovenske in hrvaške družine. Oddajo Fittest Family bo na Planetu vodil Marko Potrč, ki zatrjuje, da gre za šov, kakršnega v Sloveniji še nismo videli.     

Slovenci smo znani kot športen narod, zdaj pa se bodo slovenske družine pomerile s hrvaškimi v edinstveni preizkušnji vzdržljivosti, moči, hitrosti in povezanosti. Kar 14 izjemno pripravljenih družin se bo na spektakularnih lokacijah spopadlo z najekstremnejšimi izzivi, zmagovalno superdružino pa na koncu čaka zlata nagrada – dobesedno. Zmagovalna družina bo namreč domov odnesla zlato palico.

Ena od snemalnih lokacij šova je čudovita Istra, kjer so nastali osupljivi poligoni, ki jih bodo morale štiričlanske slovenske in hrvaške družine premagati s skupnimi močmi. Najboljše družine bodo napredovale v naslednje oddaje, v katerih jih bodo čakali novi, še težji izzivi, vsako družino pa bodo med premagovanjem športnih izzivov motivirali in jo trenirali izkušeni športniki.

Fittest Family | Foto:

Poligoni se razprostirajo čez več tisoč kvadratnih metrov

Fittest Family, ki nastaja v koprodukciji s hrvaškim RTL, bo na Planetu vodil Marko Potrč, na Hrvaškem pa bo voditeljsko vlogo prevzela znana igralka in voditeljica Doris Pinčić Rogoznica. "Delati pri takšnem projektu je sanjsko!" pravi Marko in dodaja: "Poligoni se razprostirajo čez več tisoč kvadratnih metrov in zajemajo tako morje kot tudi gozdove, širne poljane in skrivne temne hodnike starih utrdb."

Izzivi, o kakršnih smo do zdaj le sanjali

Gre za šov, ki na slovenske televizije prinaša nekaj povsem novega. "Gre za naslednjo generacijo tekmovalnih šovov. Za nekaj, kar v Sloveniji zagotovo še nismo videli. Niti približno! Gre za razsežnosti, ki si jih tudi sam nisem znal predstavljati v takšnem obsegu, dokler nisem prvič stal na teh poligonih in na vseh ekstremnih lokacijah. Gre za izzive, o kakršnih smo kot ustvarjalci tovrstnih vsebin do danes lahko le sanjali."

Snemanje poteka na resnično visoki produkcijski ravni, dogajanje bodo lahko gledalci spremljali tudi prek posnetkov z droni in športnih kamer. Na snemanju posameznega izziva je prisotnih več kot sto sodelujočih, saj so poleg ekipe, ki jo bomo videli na televiziji, tam tudi kaskaderji, potapljači in seveda reševalne službe. "Samo z besedami je ta šov nemogoče opisati," dodaja Marko: "To je treba videti, da lahko dojameš!"

Fittest Family z neverjetnimi izzivi, v katerih se bodo preizkusile najbolj športne slovenske in hrvaške družine, na Planet prihaja že maja.

Nepremagljivi Planet TV Potrč: To bo nekaj, česar v Sloveniji in širše še niti približno nismo videli! #foto
Oddajo Fittest Family lahko podprete tudi na Facebooku in navijate z uporabo ključne besede #Nepremagljivi.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin