SiolNET. Planet TV Filmi in Serije
0,08

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Zvezdnik svoje legendarne kremplje zamenjal za jeklenega robota #foto

0,08

termometer

Nocoj ob 20. uri si lahko na Planetu ogledate akcijsko znanstvenofantastično dramo Jeklena moč (Real Steel), v kateri glavno vlogo igra zvezdnik Hugh Jackman, ki je največji pečat v filmskem svetu pustil z vlogo Wolverina.

Esmeralda Planet TV Vrača se Esmeralda!

Gre za filmsko zgodbo o neusmiljenem robotskem boksu, prepleteno z zgodbama o prijateljstvu in neuničljivi ljubezni med očetom in sinom. V nadaljevanju preberite nekaj zanimivosti o filmski uspešnici, ki si jo na Planetu lahko ogledate nocoj ob 20. uri.

Zgodba je postavljena v leto 2020

Film je bil posnet že leta 2011, sama zgodba pa se odvija v letu 2020 – torej letos. "Zgodbo sem želel s postavitvijo dogajanja v bližnjo prihodnost čim bolj približati gledalcem. To jim omogoča boljše poistovetenje z glavnimi junaki filma," je povedal režiser.

Robote so dejansko izdelali

Roboti, ki se pojavljajo v filmu, so bili za potrebe snemanja sestavljeni tako zares kot tudi s pomočjo računalniške grafike. S posameznim robotom je na snemanju operiralo kar 20 upravljavcev. Vsaka borba med roboti je bila animirana po predhodno posnetem gibanju igralcev, ki boks tudi zares trenirajo.

Prizor iz filma. Prizor iz filma. Foto: Printscreen YouTube

Glavni igralec je scenarij prebral sinu za lahko noč

Hugh Jackman je pred sprejetjem vloge scenarij prebral svojemu sinu Oscarju kot zgodbo za lahko noč. Ker je bil sin nad prebranim izjemno navdušen, je zvezdnik vedel, da mora zaigrati v tem filmu.

Film je poklon starejši filmski uspešnici in priljubljeni računalniški igrici

Robot, ki v zgodbi velja za svetovnega prvaka v boksu, nosi ime Zevs, kar je poklon enemu najboljših boksarskih filmov vseh časov Rocky, v katerem je svetovni boksarski prvak poimenovan Apollo. Imeni izvirata iz grške mitologije, v kateri je Zevs Apolonov oče.
Svoj pečat v filmu pa je pustila tudi računalniška igrica Rock 'Em Sock 'Em Robots, saj v eni izmed borb lahko opazimo enak način upravljanja z robotom Zevsom, kot to počnejo igralci računalniške igrice.

Akcijsko znanstvenofantastično dramo Jeklena moč (Real Steel) si na Planetu lahko ogledate nocoj ob 20. uri.
 Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Preživetje v divjini Planet TV Preživetje v divjini - kmalu na Planetu #video Pri Črnem Petru Planet TV Tokrat nas bo obiskal Challe Salle #foto  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin