Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
24. 9. 2020,
8.00

Osveženo pred

3 leta, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,83

Natisni članek

Charlize Theron Kristen Stewart Chris Hemsworth Planet TV

Četrtek, 24. 9. 2020, 8.00

3 leta, 7 mesecev

Zaradi tega filma sta hollywoodska zvezdnika končala zvezo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,83

Nocoj ob 20. uri si boste na Planetu lahko ogledali film Sneguljčica in lovec (Snow White and the Huntsman), v katerem kar mrgoli filmskih zvezdnikov. Že snemanje filma je postreglo s kar nekaj zanimivimi dogodki, nekateri so celo nekoliko pretresli Hollywood.

Najbolj je vsekakor odmevala ljubezenska afera, ki jo je imela igralka Kristen Stewart z režiserjem filma Rupertom Sandersom. Ko je izbruhnil škandal, se je Kristenin tedanji zvezdniški fant Robert Pattinson izselil iz njunega skupnega domovanja v Hollywoodu. Sandersova žena Liberty Ross, ki se na začetku filma pojavi kot mati Sneguljčice, pa je po razkritju afere vložila zahtevo za ločitev.

Kristen Stewart je v filmu upodobila Sneguljčico. | Foto: IMDb Kristen Stewart je v filmu upodobila Sneguljčico. Foto: IMDb

... to pa še ni bilo vse

Igralka, ki je v tem filmu upodobila Sneguljčico, je poskrbela za še en neroden dogodek. Med snemanjem je po nesreči zares udarila svojega soigralca Chrisa Hemswortha, zaradi česar je dobil modrico na očesu. Na srečo je bil prizor zares prepričljiv, zato so ga uporabili v filmu.

Chris Hemsworth | Foto: IMDb Chris Hemsworth Foto: IMDb

To pa ni bila edina nesreča na snemanju. Za nekaj časa so ga celo prekinili, ker si je prav Kristen v enem od prizorov s škrati poškodovala nogo. Charlize Theron, ki je v filmu navdušila z upodobitvijo zlobne kraljice, pa si je med snemanjem prizora, v katerem je morala kričati na ves glas, natrgala trebušno mišico.

Charlize Theron | Foto: IMDb Charlize Theron Foto: IMDb

Nad filmom so se zgražali pritlikavi igralci

Za nekaj zgražanja je film poskrbel tudi med pritlikavimi igralci. To je namreč ena izmed redkih filmskih različic Sneguljčice, v kateri palčkov ne igrajo pritlikavi ljudje, saj so igralce pomanjšali kar s pomočjo posebnih učinkov. Potezo filmskih ustvarjalcev je najglasneje kritiziral igralec Warwick Davis, ki je njihovo odločitev slikovito primerjal s poskusom, da bi za vlogo temnopoltega lika belopoltega igralca prebarvali na črno.

Film Sneguljčica in lovec (Snow White and the Huntsman), ki je bil nominiran tudi za dva oskarja, si na Planetu lahko ogledate v četrtek ob 20. uri. V petek pa ne zamudite novega dela oddaje Gasilci.

 
Gasilci
Planet TV Zdaj so na vrsti ženske, v boj gredo v petek!
Zapuščena
Planet TV Indijska uspešnica Zapuščena na Planetu
Ko boš moja
Planet TV Po Esmeraldi vzdihujemo ob mehiški ljubezenski zgodbi Ko boš moja
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 
Ne spreglejte