Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
11. 4. 2020,
9.43

Osveženo pred

4 leta

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,86

Natisni članek

Planet TV

Sobota, 11. 4. 2020, 9.43

4 leta

Zvezdnica, ki je posnela film s slovenskim režiserjem #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,86

Caro Delevingne, ki si jo boste danes ob 23. uri uri na Planetu lahko ogledali v filmski uspešnici Lažna mesta (Paper Towns), je vsestranska umetnica, ki je v svetu šovbiznisa dosegla tako rekoč vse. Na modnih brveh je zastopala vse največje svetovne blagovne znamke, igrala v številnih hollywoodskih uspešnicah in se preizkusila celo v glasbi.

Lepotica, ki premore veliko različnih talentov, je nase opozorila že pri rosnih desetih letih, ko je pozirala za Vogue Italia. Bolj resno pa se je z modo začela ukvarjati, potem ko je podpisala pogodbo z agencijo, ki je med zvezde izstrelila vsem poznano manekenko Kate Moss.

Knjiga o džungli
Planet TV Velikonočni prazniki prinašajo Knjigo o džungli

Že leta 2012 se je nato preizkusila tudi kot igralka. V filmu Ana Karenina je odigrala manjšo vlogo ob Keiri Knightley in povedala je, da so se ji izpolnile sanje. Poleg snemanja filmov pa se je še vedno pojavljala skoraj na vseh največjih modnih dogodkih, dvakrat je osvojila tudi laskavi naslov model leta na britanskih modnih nagradah.

Pri Črnem Petru
Planet TV Oddajo bo voditeljica vodila z nenavadne lokacije #video

Leta 2013 so njene znamenite bujne obrvi zbudile pravo gibanje, vse skupaj pa naj bi celo vplivalo na padec prodaje pincet za puljenje obrvi.In čeprav je veljala za najboljšo v svojem poslu, se je leta 2015 zaradi depresije odločila, da bo prekinila manekensko kariero in raje sledila svoji pravi strasti - igranju.

"Počutila sem se, kot da potrebujem potrditev od vseh, posledično pa pozabila, kaj pomeni biti srečen." Kmalu zatem je dobila glavno vlogo v filmski uspešnici Lažna mesta (Paper Towns), ki si jo nocoj ob 23. uri lahko ogledate na Planetu, nato pa navdušila še v filmu Odred odpisanih (Suicide Squad).

Cara v filmski uspešnici Lažna mesta (Paper Towns), ki bo v soboto, 19. januarja, ob 20. uri na Planetu premierno predvajan na slovenskih televizijah. | Foto: Cara v filmski uspešnici Lažna mesta (Paper Towns), ki bo v soboto, 19. januarja, ob 20. uri na Planetu premierno predvajan na slovenskih televizijah.

Posnela je film s slovenskim režiserjem Mitjo Okornom

Na gala dogodku Met Ball leta 2017 je Cara šokirala s svojim novim videzom - popolnoma si je obrila glavo. Njen nenavaden videz pa je bil povezan predvsem z vlogo v filmu Življenje v letu, v katerem je igrala bolnico z rakom. Film je režiral Mitja Okorn, v njem pa je igral tudi Jaden Smith.

 
 
 
Caro Delevingne
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mitja Okorn (@mitjaokorn) on

Life In A Year je zgodba o 17-letnem fantu, ki je postavljen pred kruto diagnozo - njegovo dekle umira, zato sklene, da ji bo v preostalem letu dni ustvaril za celo življenje izkušenj.

Planet TV
Planet TV Film, zaradi katerega je drastično upadla prodaja svinjine #foto

"Preden sem sploh dobila vlogo, sem režiserju rekla, da si želim obriti glavo, čeprav so vsi drugi temu nasprotovali. Toda, ko igraš bolnika z rakom, je treba občutiti, kako je, če nimaš las," je povedala o svoji vlogi.

Po manekenski in igralski karieri pa se je Cara preizkusila še v glasbenih vodah. Skupaj z glasbenikom Pharellom je izdala pesem, za katero je sama napisala tudi besedilo.

Film Lažna mesta (Paper Towns) si lahko ogledate nocoj ob 23. uri na Planetu. 

Velikonočni praziki na Planetu:

Planet TV Na Planetu bomo vadili jogo z Brigito Langerholc
Preživetje v divjini
Planet TV Oče in njegova 11-letna hči pred zahtevno preizkušnjo #video
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte