Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
29. 7. 2023,
8.00

Osveženo pred

9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,04

Natisni članek

Jennifer Lawrence Bradley Cooper Robert De Niro

Sobota, 29. 7. 2023, 8.00

9 mesecev

Scenarij za ta film je igralca spravil v jok #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,04
Rober De Niro | Foto Printscreen YouTube

Foto: Printscreen YouTube

Nocoj ob 22. uri bo na Planetu predvajana romantična komedija Za dežjem posije sonce (Silver Linings Playbook), ki je bila nagrajena tudi s prestižno filmsko nagrado oskar. V glavnih vlogah so nastopili Jennifer Lawrence, Bradley Cooper in Robert De Niro. V nadaljevanju razkrivamo, zakaj je scenarij za ta film Roberta De Nira spravil v jok.

Kolo sreče
Planet TV Poglejte, kdo jeseni prihaja v Kolo sreče #video

Scenarij za romantično komedijo Za dežjem posije sonce (Silver Linings Playbook) temelji na istoimenskem romanu, celoten film pa je režiser David O. Russell posvetil svojemu sinu. Glavni lik, ki ga v filmu igra Bradley Cooper, se namreč v filmu bori s premagovanjem bipolarne motnje tako kot režiserjev sin v resničnem življenju. Robert De Niro pa v filmu igra v vlogi zaskrbljenega očeta.

Robert De Niro in Bradley Cooper v prizoru iz filma. | Foto: promocijsko gradivo Robert De Niro in Bradley Cooper v prizoru iz filma. Foto: promocijsko gradivo

V spodnjem intervjuju se Robert De Niro, Bradley Cooper in režiser David O. Russel najprej pogovarjajo o filmski sceni, v kateri vidimo Roberta De Nira jokati. "Te scene ni bilo v scenariju. Roberta nisem nikoli prosil za tak odziv, nikoli se nisva o tem niti pogovarjala," je povedal režiser in dodal: "On je to samo storil in vsi smo bili sprva šokirani nad tem, da Robert De Niro joče na snemanju, potem pa smo ga prosili, naj to še dvakrat ponovi."

Nataša Naneva
Planet TV "Na morju me ne boste našli na znanih lokacijah!"

Igralca Roberta De Nira je voditeljica nato povprašala, ali je zaradi režiserjeve povezanosti s filmsko zgodbo čutil posebno odgovornost pri igranju vloge. "Seveda, saj povsem razumem, kaj prestaja" je komaj odgovoril De Niro, saj so mu po licih začele polzeti solze.

Kolo sreče
Planet TV Voditelj razkril, kam gre letos na dopust in kaj je najbolj nenavadna jed, ki jo je poskusil

Ob koncu intervjuja je režiser opisal še, kako je bilo, ko je De Niru scenarij pokazal prvič. "Sprva sem mislil, da ga muči seneni nahod, nato pa sem ugotovil, da gre za tako čustveno reakcijo. Sedel sem tam, ga gledal jokati in bil navdušen nad tem, kako se je povezal s scenarijem. Vedel sem, da bova lahko naredila nekaj čudovitega, ker bo v to vložil svoje srce. In res ga je," je sklenil David O. Russell.

Roberta De Nira boste v romantični komediji Za dežjem posije sonce (Silver Linings Playbook) na Planetu lahko videli nocoj ob 22. uri. Pred tem ne zamudite komedije Mi bo kdaj odpuščeno?(Can you ever forgive me?).

Planet TV
Planet TV Obiskali smo Pogačarjev Klanec #video
Miran Tišič
Planet TV Priljubljeni voditelj o nenavadni specialiteti: Kot kakšen piščanec, noben presežek
Suzana Kozel
Planet TV Priljubljena voditeljica razkrila: Letos bom užila dopust v pravem pomenu besede #foto
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 
Ne spreglejte