Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
19. 8. 2024,
17.27

Osveženo pred

1 ura, 59 minut

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,59
igralec Uživajmo poletje Uživajmo poletje morje skoki v vodo jahta rojstni dan Robert De Niro

Natisni članek

Ponedeljek, 19. 8. 2024, 17.27

1 ura, 59 minut

Robert De Niro pri 81 letih skočil z jahte in prestrašil oboževalce #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,59

Filmski zvezdnik Robert De Niro je s svojim nedavnim dejanjem prestrašil oboževalce in družino. Pri 81 letih je skočil z dobrih deset metrov visoke jahte. Njegov skok v morje si oglejte v zgornjem posnetku. 

De Nirov drzen skok v morje je ujela njegova 56-letna hči Drina, ki je bila ob očetovem dejanju zaskrbljena. "Tako si zmešan. O moj bog, si v redu? Zmešan si (smeh, op. p.)," je slišati s posnetka, ki ga je objavila na družbenem omrežju Instagram. V nadaljevanju je pojasnila, da je skočil z višine dobrih deset metrov. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Drena (@drenadeniro)

Igralčevi oboževalci so se ob njegovem dejanju prestrašili, saj je bil skok precej nenavaden. Kot je razvidno s posnetka, ga je med skokom obrnilo in je pristal na hrbtu. Kljub 81 letom je z njim vse v redu, kar je potrdil tudi sam.

Objava Drine De Niro, s katero se je očetu poklonila ob rojstnem dnevu, je vsebovala pripis: "Srečen 81. rojstni dan mojemu očetu in #1 ride or die (zelo zvesti osebi, op. p.). Rada te imam z vsem svojim srcem." 

Julija lani tragično izgubil 19-letnega vnuka

Na eni izmed fotografij Robert De Niro pozira s svojim pokojnim vnukom Leandrom, ki je pri 19 letih umrl julija lani zaradi prevelikega odmerka tablet s fentanilom. "Zelo sem prizadet zaradi smrti svojega ljubljenega vnuka Lea," je dejal takrat. In dodal: "Nikoli si nisem mislil, da se bo to zgodilo. Začel sem razmišljati o vseh stvareh, ki bi jih lahko in moral početi z njim. Ne vem, ali bi to kaj spremenilo. To se ves čas vrti v mojih mislih. To se ne bi smelo zgoditi." 

Drina je igralčeva posvojena hči, ki si jo deli z nekdanjo ženo Diahnne Abbott. Skupaj imata še 47-letnega sina Raphaela. Poleg njiju ima igralec še pet otrok – 28-letna dvojčka Juliana in Aarona, 26-letnega Elliota, 12-letno Helen Grace in enoletno Gio, katere starš je postal pri 79 letih. 

Robert De Niro je oče sedmih otrok.  | Foto: Guliverimage Robert De Niro je oče sedmih otrok. Foto: Guliverimage

Preberite tudi: 

Robert de Niro
Trendi De Niro mora nekdanji asistentki plačati več kot milijon evrov odškodnine
De Niro
Trendi De Niro izgubil živce na sodišču, toži ga nekdanja asistentka
Robert De Niro
Trendi Tragično: pri 19 letih umrl vnuk Roberta De Nira
Ne spreglejte