Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
3. 7. 2023,
11.20

Osveženo pred

10 mesecev, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,18

Natisni članek

igralec smrt vnuk dedek Robert De Niro

Ponedeljek, 3. 7. 2023, 11.20

10 mesecev, 1 teden

Tragično: pri 19 letih umrl vnuk Roberta De Nira

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,18
Robert De Niro | Robert De Niro se je pred dvema mesecema razveselil svojega sedmega otroka, hčerke Gie. | Foto Guliverimage

Robert De Niro se je pred dvema mesecema razveselil svojega sedmega otroka, hčerke Gie.

Foto: Guliverimage

Pri 19 letih je umrl Leandro De Niro Rodriguez, vnuk ameriškega igralca Roberta De Nira, poroča revija People. Novico o sinovi smrti je na svojem profilu na Instagramu potrdila De Nirova posvojena hči in Leandrova mati Drena. Vzrok njegove smrti še ni znan.

Pod fotografijo Leandra, ki jo je Drena objavila na svojem profilu na Instagramu, je zapisala: "Moj lepi sladki angel. Od trenutka, ko sem te začutila v svojem trebuhu, sem te ljubila brez besed. Bil si moje veselje, moje srce in vse, kar je bilo kdaj resnično v mojem življenju. Želim si, da bi bila zdaj s teboj."

In dodala: "Ne vem, kako bom živela brez tebe, a poskušala bom nadaljevati in širiti ljubezen in svetlobo, ki sem jo čutila, ko sem postala tvoja mama. Bil si tako globoko ljubljen in cenjen in želim si, da bi te ta ljubezen lahko rešila. Žal mi je, otrok moj, tako mi je žal. Počivaj v miru in v večnem raju, moj dragi fant."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Drena (@drenadeniro)

DeNiro
Trendi Robert De Niro pri 79 letih dobil sedmega otroka

Tako kot mama in dedek se je ukvarjal z igralstvom

Leandro je bil tako kot njegova mama Drena in dedek Robert igralec. Med njegovimi najvidnejšimi vlogami je film Zvezda je rojena iz leta 2018, kjer je nastopil v vlogi Lea Stona.

Njegov oče, umetnik Carlos Mare, se na novico o sinovi smrti še ni odzval, je pa na svojem profilu na Instagramu objavil fotografijo črnine. Prav tako se na novico še ni odzval njegov dedek Robert.

Leandrova mati Drena De Niro je najstarejša od sedmih otrok Roberta De Nira. Njena mati je De Nirova prva žena, igralka Diahnne Abbott. 80-letni igralec ima poleg Drene še šest otrok – sinove Raphaela, Juliana, Aarona in Elliota ter hčerki Helen in Gio. Najmlajše Gie se je s partnerico Tiffany Chen razveselil pred le dvema mesecema. Elliota in Helen ima z bivšo ženo Grace Hightower, dvojčka Juliana in Aarona pa z igralko Toukie Smith.

80-letni igralec Robert De Niro z najstarejšo hčerko Dreno. | Foto: Guliverimage 80-letni igralec Robert De Niro z najstarejšo hčerko Dreno. Foto: Guliverimage

Alan Arkin
Trendi Umrl z oskarjem nagrajeni ameriški igralec
Julian Sands
Trendi Igralec Julian Sands je mrtev, najdeni posmrtni ostanki so njegovi
Ne spreglejte