Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
21. 10. 2024,
8.35

Osveženo pred

2 uri, 45 minut

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,95

Natisni članek

Natisni članek

nosečnost Jennifer Lawrence

Ponedeljek, 21. 10. 2024, 8.35

2 uri, 45 minut

Igralka Jennifer Lawrence je noseča

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,95
Jennifer Lawrence | Foto Guliverimage

Foto: Guliverimage

Igralka, ki je pred dvema letoma prvič postala mama, zdaj pričakuje drugega otroka.

Jennifer Lawrence je noseča, so igralkini zastopniki potrdili za Vogue. To bo za 34-letno igralko drugi otrok, z možem Cookom Maroneyjem se jima je leta 2022 rodil sin Cy. Par se je spoznal leta 2018, poročila sta se leto pozneje.

 

Zvezdnica filmskih serij Možje X in Igre lakote ima pred seboj tudi profesionalno pestro obdobje. Ta teden bo premiero doživel dokumentarec o omejevanju splava v zvezni državi Teksas, ki ga je producirala s političarko Hillary Clinton, novembra pa na platformo Apple TV+ prihaja dokumentarec o življenju afganistanskih žensk pod vladavino talibanov. Tega je producirala z aktivistko Malalo Yousafzai.

Jennifer Lawrence | Foto: Guliverimage Foto: Guliverimage

Odločitev, da se loti produkcije dokumentarcev z močnimi političnimi sporočili, je za Vogue pojasnila pred dvema letoma, kmalu za tem, ko je ameriško vrhovno sodišče odpravilo zagotovljeno pravico do splava.

"Poskušala sem preboleti to, a ne morem. Nočem več imeti opravka z ljudmi, ki niso politični. Če živiš v ZDA, moraš biti. Hudo je, politika ubija ljudi," je dejala in poudarila: "Sama sem imela čudovito nosečnost, bila sem zelo srečna, toda čisto vsak vidik mojega življenja se je spremenil. Ob tem pogosto pomislim: Kaj če bi bila v to prisiljena?"

Preberite še:

Punca za vse
Trendi Jennifer Lawrence je Čedno dekle nove generacije

 

Ne spreglejte