Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
21. 8. 2018,
9.54

Osveženo pred

5 let, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,81

8

Natisni članek

turške serije Planet TV Ozcan Deniz Asli Enver Istanbulska nevesta

Torek, 21. 8. 2018, 9.54

5 let, 4 mesece

Velika uspešnica Istanbulska nevesta

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,81

8

Od ponedeljka do četrtka ob 20. uri lahko gledalci na Planetu spremljajo novo, razburljivo uspešnico Istanbulska nevesta, ki velja za eno najboljših in najbolj gledanih serij zadnjega leta. Istanbulske neveste ne odlikuje le prepričljiva ljubezenska zgodba med skromno mlado glasbenico in vplivnim poslovnežem, ampak tudi odličen prikaz kontrasta med sodobno in tradicionalno Turčijo, navdih za zgodbo pa so ustvarjalci serije našli kar v resničnem paru.

Na Planet TV je od ponedeljka do petka ob 20. uri na sporedu odlična turška uspešnica Istanbulska nevesta, ki je navdušila gledalce in hitro postala ena najbolj priljubljenih turških serij na svetu. Čustvena nadaljevanka pripoveduje ljubezensko zgodbo med mlado glasbenico, ki živi skromno, in uspešnim poslovnežem, ki je na čelu ene najbolj vplivnih družin v Turčiji.

Istanbulska nevesta | Foto:

A ljubezni med dobrosrčno Surejoo in šarmantnim Farukom Boranom na poti stoji kar nekaj preprek, tudi njegova mama, ki ima za svojega sina velike načrte, predvsem pa nevesto po svoji izbiri. A Faruk se noro zaljubi v Surejo in jo zasnubi, ona pa privoli, čeprav ničesar ne ve o njegovi družini.

Kako bo odločna matriarhinja sprejela popolno tujko, medtem ko ima za sina že izbrano nevesto? Za nameček pa stvari v 400 let starem dvorcu, kjer odmaknjeno od velikega mesta prebiva tesno povezana družina Boran, niso takšne, kot se zdi …

Istanbulska nevesta
Planet TV Nocoj se bo zgodil težko pričakovan preobrat! #foto

Vlogo Farukove gospodovalne matere je odlično odigrala Ipek Bilgin | Foto: Vlogo Farukove gospodovalne matere je odlično odigrala Ipek Bilgin

V glavni vlogi lahko gledalci prepoznajo turškega zvezdnika Özcana Deniza, ki je slovenske gledalce navdušil že v seriji Usodna odločitev, njegovo mlajšo nevesto pa je zaigrala Asli Enver, ki so jo po uspehu serije hitro razglasili za novo Hurrem iz Sulejmana Veličastnega, ki smo ga prav tako gledali na Planet TV.

Gledalce je še posebno navdušila kemija med glavnima igralcema, odlično pa se je v svoji vlogi odrezala tudi Ipek Bilgin, priznana gledališka igralka, ki tokrat igra taščo, kakršne si ne želi nobena nevesta.

Istanbulska nevesta
Planet TV Tašča iz pekla je zasebno povsem drugačna #foto

Bo ljubezen na prvi pogled premagala spone tradicije? | Foto: Bo ljubezen na prvi pogled premagala spone tradicije?

Prepad med sodobno in tradicionalno Turčijo

V seriji je poleg klasične ljubezenske zgodbe izpostavljen tudi prepad med sodobno in tradicionalno Turčijo ter položaj ženske v družbi. Nič čudnega ni, da je kompleksna zgodba, ki sicer temelji na resničnih dogodkih, hitro postala ena najbolj priljubljenih turških televizijskih serij.

Navdih za Istanbulsko nevesto je nudila usodna ljubezenska zveza med lepo turško pevko Ülkü Üst, ki se je zavoljo uspešnega zakona z Alijem Sarpkanom, ki je prihajal iz tradicionalne družine, odpovedala pevski karieri. Ali se bo to zgodilo tudi v Istanbulski nevesti, pa preverite od ponedeljka do četrtka ob 20.00 na Planetu!

Istanbulska nevesta je na sporedu od ponedeljka do četrtka ob 20.00, v ponedeljek sta na Planetu dva dela zapored.
Istanbulska nevesta
Planet TV Vse poročne obleke Istanbulske neveste #foto
Istanbulska nevesta
Planet TV Turško lepotico je osvojil soigralec
Trendi Priljubljeni igralec nekoč navduševal kot pevec #video
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte