SiolNET. Planet TV Filmi in Serije
1,83

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Istanbulska nevesta

Nocoj se bo zgodil težko pričakovan preobrat! #foto

1,83

termometer

Istanbulska nevesta

Dolgo obdobje nesoglasij med Farukom in Surejo bo v Istanbulski nevesti nocoj doseglo vrhunec. Ob 20.00 bo namreč na sporedu tisti del, ko se bosta odtujena zakonca ob zadnjem dejanju ločitvenega postopka znašla na sodišču. Poti nazaj ni več. Ali pač?

Ganljive trenutke na sodišču in morda najpomembnejši pogovor med Farukom in Surejo doslej, ob katerem bodo solze premagale tudi njega, si poglejte že ob 20.00 na Planetu. Na sporedu bosta dva dela zapored.

Istanbulska nevesta

Bo ljubezen zmagala?

Sureja in Faruk v zadnjih delih Istanbulske neveste nista našla skupnega jezika. Ne moreta živeti skupaj in ne moreta drug brez drugega, a Sureja se je kljub Farukovemu prizadevanju odločila, da je skupno življenje nemogoče.

Faruk jo je zato prosil, naj zapusti Burso, saj bi bil pogled na njeno novo življenje preveč boleč. In tako sta se odtujena zakonca znašla na zadnji točki njunega zakona, ki potrebuje le še podpis ločitvenih dokumentov in obravnavo pred sodnikom.

Istanbulska nevesta

Kaj nas čaka v novem delu Istanbulske neveste?

Sureja na poti iz Istanbula v Burso, kjer jo čaka podpis ločitvenih dokumentov, doživi prometno nesrečo. A na srečo so njene poškodbe le manjše, zato v zadnjem trenutku le uspe priti na sodišče.

Toda tik pred podpisom se zgodi preobrat, ki zgrne črne oblake nad zabavo, ki v čast praznovanja Esminega rojstnega dne poteka na posestvu Boranovih ...

Istanbulska nevesta

Istanbulska nevesta je na sporedu od ponedeljka do četrtka ob 20.00, v ponedeljek sta na Planetu dva dela zapored.
Istanbulska nevesta Planet TV Mladi igralec, zaradi katerega se odrasli zazrejo vase #foto Istanbulska nevesta Ipek Bilgin Planet TV Takšna je v resnici tašča iz pekla #foto Istanbulska nevesta Planet TV Istanbulska nevesta v Burakovem objemu! #video
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 329
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin