Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
10. 11. 2023,
15.52

Osveženo pred

5 mesecev, 3 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,02

Natisni članek

filmi Planet TV

Petek, 10. 11. 2023, 15.52

5 mesecev, 3 tedne

Konec tedna s filmskimi uspešnicami na Planetu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,02

Konec tedna bo na Planetu v znemanju odličnih filmov. V soboto si boste lahko ogledali romantično komedijo Večna najstnica s Keiro Knightley in Chloë Grace Moretz, ob 22. uri pa sledi še znanstvenofantastični film Temačen um. V nedeljo bosta na sporedu kar dve filmski uspešnici. Ob 20. uri vas čaka Atomska blondinka s Charlize Theron v glavni vlogi. Ob 22.20 pa sledi še legendarni Deadpool z Ryanom Reynoldsom.

Poroka na prvi pogled: Avstralija
Planet TV Spoznajte neveste najnovejše sezone Poroke na prvi pogled #foto

V soboto ob 20. uri si boste na Planetu lahko ogledali film Večna najstnica (Laggies) s Keiro Knightley in Chloë Grace Moretz. Romantična komedija govori o 28-letni Megan, ki na srednješolskem srečanju spozna, kako malo se je v 11 letih spremenilo v njenem življenju.

Večna najstnica (Laggies) | Foto: promocijsko gradivo Večna najstnica (Laggies) Foto: promocijsko gradivo

Kaplja čez rob je nepričakovana ženitna ponudba dolgoletnega fanta, zato se Megan odloči, da si bo vzela teden dni časa za razmislek o svojem življenju. Skrije se pri 16-letni Anniki, ki jo spozna po naključju, življenje v družbi razposajenih najstnikov pa ji omogoči novo razumevanje življenjskih prioritet. Za dodaten zaplet poskrbi Annikin samski oče, ki v Megan vzbudi nepričakovane občutke ljubezni.

Tri sestre
Planet TV Spremljajte novo turško uspešnico Tri sestre

Ob 22. uri sledi znanstvenofantastična pustolovščina, posneta po istoimenskem mladinskem romanu avtorice Alexandre Bracken Temačen um (The Darkest Minds). Film govori o bližnji prihodnosti, ko začnejo najstniki skrivnostno razvijati neverjetne psihične sposobnosti, zato jih režim tiranske vlade razglasi za državno grožnjo in zapre v taborišča.

Temačen um (The Darkest Minds) | Foto: promocijsko gradivo Temačen um (The Darkest Minds) Foto: promocijsko gradivo

Šestnajstletna Ruby, ena od najmočnejših mladostnikov, pobegne iz ječe in se pridruži skupini ubežnikov, ki iščejo varno zatočišče. Nova družba kmalu spozna, da jim v svetu, kjer so jih odrasli izdali, beg ne bo pomagal. Organizirati morajo odporniško gibanje in se s skupnimi močmi boriti za pravico do nadzora nad svojo prihodnostjo in življenjem.

Poroka na prvi pogled: Avstralija
Planet TV To so ženini v novi sezoni Poroke na prvi pogled

V nedeljo ob 20. uri vas na Planetu čaka Atomska Blondinka (Atomic Blonde). Gre za akcijski triler z odlično igralsko zasedbo z oskarjevko Charlize Theron na čelu. Govori o vohunki, ki jo leta 1989 pošljejo v Berlin, da bi raziskala umor svojega kolega in pridobila izgubljeni seznam dvojnih agentov.

Atomska Blondinka (Atomic Blonde) | Foto: Atomska Blondinka (Atomic Blonde)

Piše se leto 1989 in v Berlinu vlada napetost. Zid je tik pred padcem, trenja med velesilama in njunimi zavezniki pa lahko vsak trenutek pripeljejo do spopada. Če je že na običajen dan v igri vohunov težko vedeti, komu gre zaupati, je v tem sodu smodnika to povsem nemogoče.

Kronski dragulj britanske tajne službe MI6, čutno in zapeljivo agentko Lorraine Broughton, pošljejo v Berlin, da onemogoči kruto vohunsko verigo, ki je iz neznanih razlogov pravkar umorila zavezniškega agenta pod krinko, dokopala pa se je tudi do seznama tam delujočih zahodnih vohunov.

Poroka na prvi pogled: Avstralija
Planet TV Strokovnjak razkril, zakaj bo nova sezona Poroke na prvi pogled najtežja doslej

V nedeljo ob 22.20 bo na Planetu še noro zabavna akcijska komedija Deadpool (Deadpool) z Ryanom Reynoldsom v vlogi zelo nevsakdanjega antijunaka s prav posebnim smislom za humor.

Deadpool | Foto: promocijsko gradivo Deadpool Foto: promocijsko gradivo

Reynolds igra nekdanjega pripadnika posebnih enot Wada, ki se mora spoprijeti s smrtonosno boleznijo. Njegov edini izhod je ponudba skrivnostne organizacije, ki želi na njem opraviti nevaren poskus. A po njem ostane grozljivo iznakažen, hkrati pa dobi izjemne moči in postane neumrljiv. Sprva noče sprejeti svoje nove identitete, toda ko je ogrožena ljubezen njegovega življenja, se Wade spremeni v neusmiljenega maščevalca Deadpoola, ki z raznovrstnim orožjem in komičnimi opazkami pošilja nasprotnike v onostranstvo.

Eden najuspešnejših Marvelovih filmov

Film z enim najbolj odbitih Marvelovih superjunakov ima na spletni strani IMDb visoko oceno 8,0 in je bil eden najuspešnejših filmov leta 2016, saj je s predvajanjem v kinematografih zaslužil več kot 780 milijonov ameriških dolarjev. Nominiran je bil tudi za več nagrad po izboru občinstva in za dva zlata globusa.

V soboto ob 20. uri vas na Planetu čaka romantična komedija Večna najstnica (Laggies), v nedeljo ob 20. uri pa akcijski triler Atomska Blondinka (Atomic Blonde).

Kolo sreče
Planet TV Postavna voditeljica razkrila, da je imela včasih kar nekaj kilogramov več #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.   
Ne spreglejte