Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
7. 11. 2023,
13.43

Osveženo pred

6 mesecev, 2 tedna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,10

Natisni članek

Planet TV Poroka na prvi pogled: Avstralija

Torek, 7. 11. 2023, 13.43

6 mesecev, 2 tedna

Poroka na prvi pogled: Avstralija

Strokovnjak razkril, zakaj bo nova sezona Poroke na prvi pogled najtežja doslej

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,10

Tudi pri slovenskih gledalcih izjemno priljubljen ljubezenski eksperiment Poroka na prvi pogled: Avstralija se v ponedeljek, 13. novembra, z najnovejšo sezono vrača na Planet. Strokovnjak za partnerske odnose John Aiken je razkril, da je bila deseta izvedbe ljubezenskega eksperimenta za udeležence in strokovnjake najtežja do zdaj.

Avstralski strokovnjak za partnerske odnose v šovu Poroka na prvi pogled: Avstralija John Aiken je razkril, da so se morali tekmovalci v deseti sezoni šova še bolj potruditi, saj so se srečevali z ekstremnim vedenjem posameznikov.

Strokovnjak za partnerske odnose v oddaji poroka na prvi pogled: Avstralija John Aiken | Foto: Red Arrow Studios Strokovnjak za partnerske odnose v oddaji poroka na prvi pogled: Avstralija John Aiken Foto: Red Arrow Studios

Povedal je, da je bila ta sezona izjemno razburljiva predvsem zaradi nekaterih dominantnih moških in žensk, ki so v skupino udeležencev eksperimenta vnašali nemir.

Kolo sreče
Planet TV Epska zgodba: najprej se je skoraj osmešil, nato pa spoznal velikega zvezdnika #video

"To je bila najtežja naloga za ekipo strokovnjakov do zdaj. Vsi udeleženci zdaj že vedo, kaj lahko pričakujejo od eksperimenta, in njihovo vedenje je zato lahko precej ekstremno. Zato imamo veliko odgovornost, da opozarjamo na slabo vedenje, in točno to smo tudi počeli." John je še opozoril, da je za ekipo strokovnjakov težavo predstavljalo tudi to, da je bilo med udeleženci veliko skrivnosti in laži.

Psihologinja Mel Schilling in klinična seksologinja Alessandra Rampolla | Foto: Red Arrow Studios Psihologinja Mel Schilling in klinična seksologinja Alessandra Rampolla Foto: Red Arrow Studios

Johnu Aikenu se bosta tudi tokrat pridružili klinična seksologinja Alessandra Rampolla in psihologinja Mel Schilling. Zadnja je povedala, da bomo v novi sezoni spremljali res fascinantno skupino ljudi in še bolj zanimivo dinamiko med pari.

Kolo sreče
Planet TV Pevka razkrila, da se je rokovala z ameriškim predsednikom #video

"Mislim, da bo deseta sezona, kot vedno, polna drame, toda tokrat bo polna tudi res lepih ljubezenskih zgodb. Res sem navdušena nad to skupino udeležencev v eksperimentu," je dejala.

Deseto sezono priljubljenega ljubezenskega eksperimenta Poroka na prvi pogled: Avstralija boste na Planetu lahko spremljali od ponedeljka, 13. novembra.

Kolesarstvo Planet TV
Planet TV Pogačar slavil na zadnjem kolesarskem spektaklu sezone #video
Poroka na prvi pogled: Avstralija
Planet TV Strokovnjak opozarja: Teh dveh besed v ljubezenski zvezi nikoli ne uporabljajte
 
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 
Ne spreglejte