Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
27. 5. 2023,
8.00

Osveženo pred

10 mesecev, 4 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,04

Natisni članek

Paul Feig Anna Kendrick Blake Lively

Sobota, 27. 5. 2023, 8.00

10 mesecev, 4 tedne

Igralka razkrila, zakaj je na snemanju te uspešnice morala stopiti iz cone udobja

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,04
Blake Lively, Anna kendrick | Foto promocijsko gradivo

Foto: promocijsko gradivo

Nocoj ob 22. uri si boste na Planetu lahko ogledali komično kriminalno dramo Milo za drago (A Simple Favor), v kateri sta v glavnih vlogah nastopili Blake Lively in Anna Kendrick. Režiral jo je Paul Feig, ta pa je pri tem filmu stopil iz svojih ustaljenih okvirjev in postregel z zgodbo, polno preobratov. Ti so povzročali zmedo tudi glavnima igralkama, Blake pa je priznala, da je z igranjem svojega lika tudi sama stopila iz cone udobja.

Film Milo za drago (A Simple Favor) je režiral Paul Feig in pripoveduje zgodbo o materinski vlogerki Stephanie (Anna Kendrick), ki se odloči, da bo odkrila resnico o izginotju svoje najboljše prijateljice Emily (Blake Lively). Režiser Paul Feig se je tokrat oddaljil od uspešnih komedij, po katerih je najbolj znan, film Milo za drago pa razvil kot preobratov polno in napeto srhljivko, a hkrati satiro o tem, kako nenehno stremimo in se v 21. stoletju ženemo za brezhibno organiziranim življenjem.

Planet TV
Planet TV Dirko po Italiji bo na Planetu sklenila posebna oddaja Giro po Giru

Tako Blake kot Anna sta se v enem od intervjujev strinjali, da sta imeli zaradi vseh napetih preobratov v filmski zgodbi pred vsakim snemanjem veliko tremo. Nobena od njiju namreč ni bila prepričana, ali bo to, kar sta prebrali v scenariju, v resnici imelo smisel na televizijskem zaslonu. Anne je še dodatno pojasnila: "Nisva bili prepričani, kaj je tisto, kar najin lik že ve, oziroma kaj je tisto, za kar se samo pretvarja, da ve. Zato sva bili na snemanju pod velikim stresom, kako pristopiti k določenemu prizoru." Blake jo je nato dopolnila: "A sva to hitro osvojili, ko sva začeli snemati, saj je šele takrat postalo vse skupaj kristalno jasno."

Jutro na Planetu
Planet TV V sklepno oddajo o Giru prideta tudi Jan Polanc in Jani Brajkovič #video

Blake Lively, ki v komični kriminalni drami nastopa v vlogi Emily, je spregovorila tudi o igranju svojega lika, za katerega je morala stopiti daleč iz svoje cone udobja. Emily je namreč psihopatka, ki pogosto preklinja, pije, ima golo sliko svojega intimnega predela in dobro sposobnost manipuliranja z ljudmi. Blake je priznala, da je ta lik čisto nasprotje tega, kar je sama v resnici, ampak vseeno z njeno uprizoritvijo ni imela težav. "Med igranjem sem lahko sprostila vse tisto, kar sem dolga leta tlačila v podzavest," je priznala.

Riba, raca, rak
Planet TV "Tam sem ugotovil, da z mano ni nič narobe in da sem prav 'fejst' fant" #video

"Da sem se lahko vživela v Emily in osvojila njeno miselnost, sem preprosto potlačila vse, kar sem v resničnem življenju. Kot Blake namreč niti ne pijem niti ne preklinjam toliko. Obenem se tudi ne počutim tako dobro v svoji koži, saj sem precej bolj samokritična, ampak vseeno sem se v igranju te vloge izjemno zabavala. Emily je namreč tako samozavestna, ne odstopa od svojih prepričanj in se za svoja dejanja ne opravičuje, za nameček pa je še malce zlobna. Zelo divja ženska, ob njenem portretiranju sem uživala."

Komično kriminalno dramo Milo za drago (A Simple Favor) si boste na Planetu lahko ogledali nocoj ob 22. uri. Pred tem ne zamudite romantične komedije Mala Italija (Little Italy) z Emmo Roberts in Hayden Christensen.

Riba, raca, rak
Planet TV Tomaž Mihelič je zaplesal ob drogu in s tem navdušil vse prisotne #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte