SiolNET. Planet TV Filmi in serije
0,03

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Igralka priznala: Uživala sem, ker sem lahko preklinjala

0,03

termometer

Salma Hayek in Samuel L. Jackson |  | Foto: IMDb
Foto: IMDb

Nocoj si boste na Planetu lahko ob 21.45 ogledali akcijsko komedijo Krij mi hrbet (Hitman’s Bodyguard), v kateri bodo v glavnih vlogah nastopili Ryan Reynolds, Salma Hayek in Samuel L. Jackson. Salma je v enem izmed intervjujev razkrila, zakaj je tako uživala med snemanjem tega filma in kako je izoblikovala svoj igrani lik, spregovorila pa je tudi o tem, kako je bilo pri skorajšnjem abrahamu izvajati kaskaderske vložke.

V akcijski komediji Krij mi hrbet (Hitman’s Bodyguard) Samuel L. Jackson igra enega najbolj iskanih plačanih morilcev na svetu, vrhunski agent (Reynolds) pa dobi nalogo, da ga ščiti kot pričo. Seveda ne gre nič po načrtu. Jackson je namreč njegov zapriseženi nasprotnik. Leta sta se gledala prek svojih pištol, zdaj pa morata sodelovati, kar pripelje do neverjetne dirke z avtomobili, čudaške ladijske eskapade in srečanja z neusmiljenim in krvi žejnim vzhodnoevropskim diktatorjem.

Družinski dvoboj Planet TV Prijavite se v televizijski šov Družinski dvoboj

Salma Hayek v filmu igra ljubljeno ženo plačanega morilca, s katero pa prav tako ni pametno zobati češenj. Salma je priznala, da se je med igranjem te vloge izjemno zabavala.

"Bilo je čudovito in naravnost osvobajajoče. Malce mi je sicer žal, da moja vloga ni imela še več prizorov, ker sem res uživala v tem, ko sem lahko pretepla vsakogar, ki mi je izkazal nespoštovanje. Za nameček pa sem lahko še preklinjala v angleščini in španščini. Kletvice so iz mojih ust letele kakor naboji iz pištole!  No, piko na i pa je seveda predstavljala družba Samuela L. Jacksona, ki ga preprosto obožujem."

Samuel L. Jackson v prizoru iz akcijske komedije Krij mi hrbet. | Foto: IMDb Samuel L. Jackson v prizoru iz akcijske komedije Krij mi hrbet. Foto: IMDb

Nato je pojasnila še, da Samuela v filmu kliče "cucaracha", kar po špansko sicer pomeni ščurek, predstavlja pa metaforo za to, da nobeden od njiju preprosto noče umreti, ne glede na vse. Igralka je nato priznala, da je morala igranemu liku skoraj vse lastnosti dodati sama. "Film je sicer izjemno napisan, ampak moj lik nima veliko prizorov. Ravno zato so morali biti ti izjemno dobro odigrani, sicer bi lahko prišlo do težav z razumevanjem zgodbe. Posledično so producenti in režiser od mene zahtevali veliko vložka," je še pojasnila.

Zdravnik brez vesti Planet TV To je filmski zvezdnik sporočil svojemu nasledniku

Selma je ne glede na to iskreno dejala, da je zelo ponosna na lik, ki ga je ustvarila, pri tem pa poudarila, da je bila zelo natančna glede izbranih potez na snemanju, ki so na koncu ustvarile končno podobo žene plačanega morilca. Ob vsem tem je igralka vztrajala tudi pri tem, da vse svoje kaskaderske vložke opravi sama.

Nad njenim delom so bili navdušeni vsi, od režiserja naprej, sama pa je ob tem dejala: "Iskreno lahko povem, da me je vse bolelo še teden po tem, ko smo končali snemanje pretepanja v baru. Ampak nič ne de, res sem vesela, da sem lahko pri 49 letih izprašila zadnjico vsakemu, ki mi je stopil na pot, in da pri kaskaderskih vložkih nisem potrebovala dvojnika."

Akcijsko komedijo Krij mi hrbet (Hitman’s Bodyguard) si boste na Planetu lahko ogledali nocoj ob 21.45. Pred tem pa ne zamudite še kriminalnega trilerja Podkupljeno mesto (Broken City), ki se bo pričel ob 19.45! Še več vsebin vas čaka tudi na Planeteka.si.

Zdravnik brez vesti Planet TV "Težko je bilo na novo ustvariti lik in paziti, da ga pri tem nisem imitiral" Poroka na prvi pogled: Avstralija, Olivia in Jackson Planet TV Žena je storila to in povsem razočarala moža Poroka na prvi pogled: Avstralija Planet TV Tudi sama je bila prevarana, a je to ne ustavlja pri njenem početju
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin