Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
14. 10. 2022,
23.17

Osveženo pred

1 leto, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,04

Natisni članek

grozljivka premiera Peter Mooney Jackson Robert Scott Taylor Schilling

Petek, 14. 10. 2022, 23.17

1 leto, 6 mesecev

Igralka iskreno: Po prvem branju scenarija sem bila šokirana

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,04
The Prodigy | Foto IMDb

Foto: IMDb

Na Planetu si boste lahko nocoj ob 21.45 premierno ogledali grozljivko z naslovom Otrok zla (The Prodigy). V njej bodo v glavnih vlogah nastopili Taylor Schilling, Jackson Robert Scott in Peter Mooney. Taylor Schilling je v intervjuju spregovorila o tem, kaj jo je prepričalo k sodelovanju pri snemanju tega filma in kako se je ujela z glavnim soigralcem.

Osrednja zgodba grozljivke Otrok zla (The Prodigy) se osredotoča na mamo po imenu Sarah (Taylor Schilling), ki začne sumiti, da je njen zelo inteligentni sin Miles (Jackson Robert Scott) pod vplivom nadnaravnih temnih sil, in njena naloga je, da temu naredi konec, preden za vedno izgubi svojega otroka. Film je režiral Nicolas McCarthy, scenarij pa je napisal Jeff Buhler.

Kolo sreče
Planet TV Prijavite se v novo sezono oddaje Kolo sreče

Taylor Schilling je v začetku intervjuja najprej spregovorila o tem, kaj jo je najbolj pritegnilo k sodelovanju snemanja grozljivke Otrok zla (The Prodigy). "Ta film je osvojil moje srce takoj, ko smo začeli delati. Predvsem me je fasciniralo, kako daleč je pripravljen iti lik, ki ga igram – Sarah, da bi zaščitila svojega sina, ga rešila in mu tako omogočila normalno življenje. Ta intenzivnost in silovitost njene želje po zaščiti sta me res pritegnili. Vseeno lahko priznam, da sem bila šokirana, ko sem prvič prebrala scenarij, ampak vseeno je navdušenje nad Sarah prevladalo."

Emma Stone
Planet TV Med snemanjem z oskarjem nagrajene drame ji je največ preglavic povzročalo to

Zvezdnica je nato še podrobneje opisala njen igrani lik: "Gre za žensko, ki se je namenoma odločila imeti otroka, četudi je zelo uspešna in uživa v svoji karieri. Vseeno preprosto obožuje biti skrbna mama, obenem pa spozna tudi moč materinskega čuta, ki jo v zgodbi večkrat prevzame. Na ta račun ugotovi, kako močna in srdita je lahko v resnici. Prav to novo odkrivanje sebe pa se me je res dotaknilo, saj so tako njene ekstremne izbire dejansko zanimive in razumljive. Vsak starš namreč želi za svojega otroka le najboljše in to dokazuje tudi Sarah v filmu."

Jackson Robert Scott. | Foto: IMDb Jackson Robert Scott. Foto: IMDb

Za zaključek pa je Taylor Schilling spregovorila še o tem, kako se je na snemanju ujela z Jacksonom Robertom Scottom, ki v filmu igra njenega otroka.

Zlati dvori
Planet TV Spremljajte novo hrvaško nadaljevanko Zlati dvori

"Jackson je eden od najbolj prisrčnih otrok, ki sem jih kadarkoli spoznala. Obenem je tudi izjemno pameten, prijazen in dobrosrčen. Preden smo začeli snemati, smo imeli pripravljalni teden, v katerem smo se s Jacksonom družili, spoznavali, skupaj jedli in se družili na krajših izletih. Pogovarjali smo se o likih, o scenariju, o tem, kaj ga je navdušilo in kaj mu vzbuja skrb … Tako sva se zbližala in postala prava prijatelja. Med snemanjem pa mi je dokazal, da gre za izjemno nadarjenega otroka."

Premiero Otrok zla (The Prodigy (si na Planetu lahko ogledate nocoj ob 21.45. Pred tem pa si lahko ogledate še komično biografsko dramo Najljubša (The Favorite), ki je prav tako premiera, začela pa se bo ob 19.45! Več ekskluzivnih vsebin najdete tudi na Planeteka.si.

Exatlon
Planet TV Jure Košir razveselil tekmovalce: V ponedeljek ne bo tekme za vilo, ampak ... #video
Exatlon
Planet TV Tudi Pika se je od Exatlona poslovila v solzah #video
Exatlon
Planet TV Poglejte, kako je Chorchyp imitiral priljubljeno voditeljico #video
Katarina Baban
Planet TV Hrvatica, ki blesti v dveh poklicih, razkrila ključ do uspeha
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte