Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
4. 2. 2024,
8.00

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,02

Natisni članek

Rade Šerbedžija Famke Janssen Liam Neeson

Nedelja, 4. 2. 2024, 8.00

2 meseca, 2 tedna

Igralec razkril, kako jo je s snemanja te akcije odnesel brez poškodb

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,02

Nocoj ob 20. uri si boste na Planetu lahko ogledali nadaljevanje kultne akcijske trilogije Ugrabljena (Taken). S filmom Ugrabljena 2 so se vrnili Liam Neeson, Maggie Grace, Famke Janssen, pridružil pa se jim je tudi Rade Šerbedžija kot glavni zlikovec.

Poroka na prvi pogled: Slovenija
Planet TV Nova sezona Poroke na prvi pogled z novima strokovnjakinjama

Leto dni po neusmiljeni akciji reševanja hčerke iz rok albanskih ugrabiteljev se nekdanji tajni agent Bryan Mills (Liam Neeson) posveča osebnemu varovanju. Med delom v Istanbulu ga obiščeta nekdanja žena Leanore (Famke Janssen) in hčerka Kim (Maggie Grace), toda skrivnostna skupina ugrabi Leanoro, Kim pa se znajde na begu v neznanem mestu. Bryan ugotovi, da so mu krvno maščevanje napovedali sorodniki kriminalcev, ki jih je odstranil pred letom dni, zato se mora znova odpraviti na vrtoglavi pohod nasilja in dokončno odstraniti zločince, ki so ogrozili njegovo družino.

Famke Janssen in Liam Neeson. | Foto: promocijsko gradivo Famke Janssen in Liam Neeson. Foto: promocijsko gradivo

Film Ugrabljena 2 (Taken 2) je akcija, ampak glavni igralec Liam Neeson je zatrdil, da si kljub temu na snemanju ni pridelal nobene poškodbe. "Sam sem namreč izvajal samo prizore, v katerih se pretepam, za kaskaderske vložke pa je poskrbel moj dvojnik. To je edina moja zahteva zaradi slave, ki sem jo pridobil, in obenem tudi bistveno vpliva na to, da na snemanju ostanem brez poškodb," je pojasnil.

Nemogoča ljubezen
Planet TV Na Planetu lahko spremljate novo turško serijo

Igralec je nato razkril, da njegovo znanje borilnih veščin izhaja že iz otroštva, v katerem je treniral boks. Priznal pa je: "Tovrstna snemanja mi precej olajša to, da se trudim ostajati v formi. Obenem pa v otroštvu prisvojenega znanja ne pozabiš hitro. Sploh pa ne z redno vadbo, ki sem jo + izvajal že na snemanju prvega dela trilogije, saj ti to povrne naučeno disciplino."

John Nettles
Planet TV Ko je hčerka razkrila to novico, je zvezdnik ostal brez besed

Liam Neeson, sicer gledalcem poznan kot igralec, ki ni ravno naklonjen snemanju nadaljevanj filmov, je nato pojasnil, kaj je bistveno vplivalo na to, da je film Ugrabljena 2 (Taken 2) postal ena od redkih izjem, pri kateri se je to zgodilo:

"Sprva sem bil prepričan, da to ni mogoče, saj je bil prvi del tako dobro posnet, dodelan in sprejet. Nato pa me je režiser Luc Besson presenetil s scenarijem za drugega. Predvsem me je prepričalo to, da se bo odvijal v Istanbulu, ki sem si ga res želel znova videti, obenem pa je zgodbo izvrstno izpeljal iz prvega dela. Tudi moja soigralka Famke je dobila več prizorov v tem filmu, v katerih je lahko bolj pokazala svojo ranljivost, za piko na i pa se nam je pridružil še Rade Šerbedžija, ki se je v vlogi zlikovca odrezal izvrstno."

Akcijski kriminalni triler Ugrabljena 2 (Taken 2) si boste na Planetu lahko ogledali nocoj ob 20. uri. Ob 21.45 pa ne zamudite komedije 22 Jump Street: Mladeniča na faksu.

Cansu Dere, Sulejman Veličastni
Planet TV Ali veste, da je tudi ta priljubljena igralka igrala v tej seriji? #foto
Nemogoča ljubezen
Planet TV Preden je postal igralec, je bil uspešen športnik
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte