SiolNET. Planet TV Filmi in serije
0,24

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Premiera meseca je akcijski kriminalni triler z Liamom Neesonom

0,24

termometer

V nedeljo ob 20. uri si boste na Planetu lahko premierno ogledali akcijski kriminalni triler Ropar čiste vesti (Honest Thief) z Liamom Neesonom, ki govori o o mojstrskem roparju, ki želi svojo kriminalno kariero obesiti na klin in se predati oblastem, dokler mu pokvarjena agenta FBI ne podtakneta umora.

Večerja za 5: Na deželi Planet TV Lena sotekmovalki ni prizanašala: Poleg hrane, ki ni bila mikavna, tudi one niso bile #video

Tom Carter je ropar, ki je v svoji karieri ukradel devet milijonov dolarjev iz nekoliko manjših bank v Ameriki. Nikoli ga niso ujeli in njegova identiteta nikoli ni bila razkrita. Po tem, ko Tom spozna Annie, si želi zapustiti življenje roparja in začeti na novo, s svojo ljubljeno ženo.

Ropar čiste vesti | Foto: promocijsko gradivo Foto: promocijsko gradivo

Odloči se priznati svoje zločine, vrniti ves denar ter si s tem zagotoviti svobodno in mirno življenje. Vendar se zadeva ne odvije povsem tekoče in brez zapletov. Dva mlada agenta FBI, ki jima je dodeljen Tomov primer, se odločita teh devet milijonov zadržati zase, hkrati pa Tomu pripisati umor svojega nadrejenega.

Filmsko uspešnico Ropar čiste vesti (Honest Thief) si na Planetu lahko ogledate nocoj ob 20. uri.

Ta teden z Juretom Godlerjem Planet TV Začenja se že 18. sezona priljubljene satirične oddaje Kolo sreče Planet TV Raper je poprijel za harmoniko: poglejte, kako mu je šlo! #video  
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.   
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin