Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
11. 3. 2022,
23.04

Osveženo pred

2 leti, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,01

Natisni članek

Komedija Jennifer Aniston Jason Bateman

Petek, 11. 3. 2022, 23.04

2 leti, 1 mesec

Igralec razkril: Dolgo časa sem mislil, da sem ženska #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,01

Nocoj si boste na Planetu lahko ob 21.15 ogledali komedijo z naslovom Zamenjava (The Switch), v kateri bosta v glavnih vlogah nastopila Jennifer Aniston in Jason Bateman. Igralca sta v intervjuju razkrila nekaj zanimivosti o svojem delu in sebi.

Pri Črnem Petru
Planet TV Jasna Kuljaj bo tokrat preizkusila Jureta Godlerja

V komediji Zamenjava (The Switch) Jennifer Aniston igra v vlogi Kassie, pametne in zabavne ženske, ki se kljub nasprotovanju najboljšega nevrotičnega prijatelja Wallyja (Jason Bateman) odloči, da je čas za umetno oploditev, čeprav bi morala naposled otroka vzgajati sama. Pri tem ji pomaga darovalec Roland (Patrick Wilson). Toda njeni načrti se podrejo, ko pomotoma zanosi z napačnim darovalcem, kar bo odkrila šele čez sedem let, ko Wally spozna Kassienega sina in opazi neverjetno podobnost.

Poroka na prvi pogled
Planet TV Všeč mi je spremljanje dveh neznancev #video

V začetku intervjuja je igralka Jennifer Aniston najprej spregovorila o tem, kako je sodelovati v filmu, ki ima takšno zgodbo, s katero se lahko gledalec poistoveti, in ali jo je strah, kakšna morebitna osebna vprašanja bi to lahko sprožilo. "Mislim, da se to samo zgodi. Pri vsem. Vsi bodo verjetno delali primerjave. Ne obremenjujem se s tem, kakšna bi bila mogoča vprašanja. Pripravljena sem na vse," je odgovorila Jennifer.

Sylvester Stallone
Planet TV Na začetku snemanja je imel 106 ameriških dolarjev, na koncu pa kar 22 milijonov

Njen soigralec Jason Bateman v filmu nastopa v vlogi lika, ki se nenehno sprašuje, kaj je narobe z njim. Voditelj je v nadaljevanju glavnega igralca povprašal o tem, kaj je v resničnem življenju pri sebi ocenil kot nekaj, kar je pri njem narobe. Jason se je sprva zasmejal, nato pa odgovoril: "Zelo pogosto si umivam roke. Za tem obstaja zgodba, ampak ne poznava se dovolj, da bi jo delil s teboj." Nato je v šali dodal še, da je dolgo časa mislil, da je ženska.

MILENA PLEŠKO
Planet TV Imate monotono razmerje? Potem upoštevajte ta nasvet strokovnjakinje! #video

Voditelj je nato izpostavil, da Jennifer Aniston deluje zelo dostopno, ker je v svoji karieri nastopala v filmih, s katerimi se lahko gledalec precej bolj poistoveti, kot je denimo odhajanje s prizorišča eksplozije. Marsikdo se je namreč srečal z razhodom, zapleti v ljubezni, izgubo psa ali pa ima težave z zanositvijo. "To mi je pri mojih vlogah najbolj všeč. Gre namreč za resnično življenjsko situacijo, ki ima običajno histeričen preobrat. To se mi zdi zanimivo, obenem pa se lahko ljudje povežejo z zgodbo povežejo," je priznala Jennifer, dodala pa še: "V tem filmu je obravnavano poglavje novo in sveže. Najbolj zanimivo in smešno pri tem filmu je to, kako obravnava temo, ki velja v svetu za tabu."

Helen Mirren
Planet TV Igralka razkrila: To je bil zame šok #video

V filmu glavna igralka pogosto uporablja frazo, s katero označi neko dejanje, kot tipično za njenega soigralca. Voditelj je zato Jasona vprašal, kako bi tovrstno frazo lahko uporabil v resničnem življenju zase. Jason je razkril: "O moj bog. To bi moral vprašati mojo ženo. Verjetno pretirano razmišljam ali govorim o nečem. Res imam rad svoj glas, zato se kar pripravi na dolg intervju."

Celoten intervju si lahko pogledate v videoposnetku spodaj:

Komedijo Zamenjava (The Switch) si boste na Planetu lahko ogledali nocoj ob 21.15. Pred tem pa si lahko ogledate še zabavno oddajo Pri Črnem Petru, ki se bo pričela ob 19.45, v njej pa bo gostoval Jure Godler. Več ekskluzivnih vsebin najdete tudi na Planeteka.si.

Beanie Feldstein, Kaitlyn Dever
Planet TV Med snemanjem tega filma sta postali cimri #video
Poroka na prvi pogled
Planet TV Tako je bila videti nevesta iz Poroke na prvi pogled pred izgubo kilogramov #foto
Leta štejejo
Planet TV Eva Boto obtožila Davida Amara, da je "škrt" #video
Leta štejejo
Planet TV To informacijo iz zakulisja je voditelj zavrnil #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte