SiolNET. Trendi Svet znanih
2,70

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Zvezdnice, ki boljše ali slabše skrivajo lepotne popravke #foto

2,70

termometer

Lisa Rinna B&A |  | Foto: Cover Images
Foto: Cover Images

Lepotni posegi niso več tabu tema, tuje in slovenske zvezdnice želijo z njihovo pomočjo uspešno prehoditi pot v starejša leta. A iskreno, vsem kljub lepotnim posegom ne uspeva najbolje.

Včeraj smo pisali o tem, kako Hajdi ne skriva, da je za njen obraz brez gub zaslužen botoks in da se zaradi njega bolje počuti. Včasih se zdi, da nekatere zvezdnice ne vedo, kdaj je dovolj, oziroma da ne hodijo ravno k dobrim plastičnim kirurgom.

Preleteli smo podobe nekaj zvezdnic, ki se bolj in manj dobro starajo. Njihove fotografije so bile posnete pred kratkim in pred dvajsetimi leti.

54-letna Nicole Kidman se je že pred leti v želji po zmanjšanju gub na obrazu odločila za botoks. Priznala je, da je pretiravala, saj je imela težave s premikanjem obraznih mišic. Čeprav nikoli ni potrdila lepotnih operacij, so mediji pisali, da si je povečala oprsje in spremenila obraz.

Nicole Kidman B&A | Foto: Reuters Foto: Reuters

52-letna Jennifer Aniston je pod pritiski Hollywooda, kjer želijo ženske, ki se ne starajo, preizkusila botoks. Kasneje je v intervjuju povedala, da se to ni dobro obneslo in da tega noče nadaljevati.

Jennifer Aniston B&A | Foto:

55-letna manekenka Cindy Crawford je priznala, da se za svojo brezhibno polt lahko zahvali sodobnim kozmetičnim pripravkom, kot je vbrizgavanje injekcij vitaminov, botoksa in kolagena.

Cindy Crawford B&A | Foto:

57-letna igralka Courtney Cox je prav tako priznala, da je šla pod nož. V nekem obdobju je bilo tega celo preveč, na kar so jo opozorili prijatelji. Zdaj naj bi opustila vse bolj ali manj invazivne posege.

Courtney Cox B&A | Foto:

56-letna manekenka Linda Evangelista je bila ena prvih zvezdnic, če ne kar prva, ki je priznala, da uporablja botoks. Kasneje je iskreno spregovorila tudi o lepotnem posegu, imenovanem CoolSculpting, zaradi katerega je, kot je dejala, "trajno deformirana in čustveno uničena samotarka". "Postala sem, kot opisujejo mediji, neprepoznavna."

Linda Evangelista B&A | Foto: Guliverimage Foto: Guliverimage

58-letna igralka Lisa Rinna si je ustnice spremenila že pri 24 letih in si jih do zdaj že večkrat popravila.

Lisa Rinna B&A | Foto: Cover Images Foto: Cover Images

76-letna Priscilla Presley je ena izmed tistih, ki jim operacija ni prinesla ničesar dobrega. Operacije so spremenile njen obraz, zdaj je videti, kot da ima ves čas na sebi masko za kakšen manj prijeten film.

Priscilla Presley B&A | Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko

49-letna Gwyneth Paltrow, z oskarjem nagrajena igralka, zadnje čase promovira svojo blagovno znamko naravne kozmetike, a izkušnje ima tudi z botoksom in injekcijami za zmanjšanje gubic. "Z ženskami bom vedno delila tisto, kar deluje na meni. Morali bi iskreno govoriti o posegih, ki na nas delujejo boljše ali slabše."

Gwyneth Paltrow B&A | Foto: Cover Images Foto: Cover Images

52-letna Nuša Derenda se v svoji koži dobro počuti in za to skrbi predvsem sama, včasih pa tudi dermatološki center, kjer z različnimi tretmaji poskrbijo, da je njena koža videti bolj sveža in spočita. Polnila in botoks občasno uporablja že 15 let.

Nuša Derenda B&A | Foto: Mediaspeed Foto: Mediaspeed

58-letna pevka Helena Blagne ne priznava lepotnih popravkov, razen operacije nosu pred leti. Dejstvo je, da redno obiskuje kozmetičarko. 

Helena Blagne B&A | Foto: Mediaspeed Foto: Mediaspeed

53-letna igralka Tanja Ribič prav tako o lepotnih operacijah noče govoriti, pravi le, da redno obiskuje kozmetičarko.

Tanja Ribič  B&A | Foto: Mediaspeed Foto: Mediaspeed

Preberite še:

Umetne prsi, operacija prsi, silikon Trendi Lepotne operacije prsi še vedno najpogostejše v estetski kirurgiji #video Trendi Zvezdniki, ki zlorabljajo lepotne operacije

 

 

 

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin