Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
19. 2. 2022,
8.00

Osveženo pred

2 leti, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,08

Natisni članek

Sean Penn Charlize Theron

Sobota, 19. 2. 2022, 8.00

2 leti, 2 meseca

Charlize Theron je bila v času snemanja te uspešnice v razmerju z režiserjem

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,08
charlize theron, premiera, rdeča preproga | Foto Reuters

Foto: Reuters

Nocoj ob 22.00 si boste na Planetu lahko ogledali dramo Zadnja podoba (The Last Face), ki ga je režiral Sean Penn, v glavnih vlogah pa sta nastopila Javier Bardem in Charlize Theron. Igralka je bila v času snemanja v razmerju z režiserjem, ki pa ni trajalo dolgo.

Na začetku snemanja drame Zadnja podoba (The Last Face) se je romanca med režiserjem Seanom Pennom in glavno igralko Charlize Theron šele razvijala. V roku enega leta pa se je vse obrnilo na glavo in v času izida filma sta že živela ločeni življenji. Kaj je bil povod?

Klemen Bučan
Planet TV Voditelj oddaje Leta štejejo: Zabavno bo #video

Vse se je začelo leta 2013. Zvezdnika sta sicer že prej prijateljevala 18 let, ampak razmerje sta začela šele takrat. Charlize Theron je pojasnila, da sta oba prej imela druga partnerja. Sean Penn je bil poročen, ona pa je bila že dlje časa v razmerju z drugim. Leta 2013 je Charlize razkrila, kako se je začela njuna skupna pot: "Zgodilo se je povsem naravno. Preden sem se dobro zavedala, sem bila v nečem, kar mi je izboljšalo življenje. Ljudje, ki so mi blizu, so lahko videli, kakšen dober učinek je to imelo name."

Poroka na prvi pogled
Planet TV Spoznajte strokovnjake slovenske različice šova Poroka na prvi pogled #video

Manj kot leto pozneje naj bi Sean Penn igralko zaprosil med potovanjem v Pariz. Charlize je ob tem priznala: "Najin odnos je temeljil na predhodnih 20 letih, ki sva si jih delila na različne načine in ki so v moje življenje prinesli obilico lepih stvari. Včasih smo preveč obremenjeni z napovedmi za prihodnost, da bi se zavedali sedanjosti. In takrat je bila sedanjost res lepa."

Sean Penn je v enem izmed intervjujev poudaril igralkino dobro igro v drami Zadnja podoba (The Last Face): "Resnično si želim, da bi to lahko povedal brez pristranskosti zaradi osebnega razmerja. Ona predstavlja režiserjeve sanje."

Njuna ljubezenska pot pa se je leta 2015 končala. Mesec dni po sprehodu na rdeči preprogi filmskega festivala v Cannesu, na katerem sta bila videti še izredno zaljubljena, sta razkrila, da sta se razšla. Nihče od zvezdnikov ni javno izdal vzroka za konec njune zveze, sta pa vseeno še naprej poklicno sodelovala glede zadnjih detajlov okoli izida filma Zadnja podoba (The Last Face).

Elliot Page
Planet TV Igralec odkrito spregovoril o spremembi spola #video

Ob izidu filma sta oba kazala nejevoljo drug do drugega, saj sta se očitno ignorirala tako na rdeči preprogi kot na fotografiranju in konferenci o filmu. Naposled je Charlize Theron dejala: "Jaz ga nisem začela ignorirati. Enostavno sva ugotovila, da najin odnos ne deluje več dobro, zato sva se razšla. To je to," in dodala: "Vseeno sva naredila lep film, ki nama obema veliko pomeni."

Dramo Zadnja podoba (The Last Face) si boste na Planetu lahko ogledali nocoj ob 22.00. Pred tem pa ne zamudite še akcijske komedije To bo vojna! (This Means War), ki se bo začela ob 19.45. Več ekskluzivnih vsebin najdete tudi na Planeteka.si.

Anja Ramšak
Planet TV Anja Ramšak iskreno: Prišlo je do dejanskega kolapsa #video
Challe Salle
Planet TV Challe Salle načrtuje zaroko, poroko in večanje družine #video
Brad Pitt
Planet TV Brad Pitt razkril, kako se je začela njegova igralska kariera
Spremljajte nas tudi na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte