SiolNET. Planet TV Filmi in serije
0,75

termometer

  • Messenger
  • Messenger

ABBA zavrnila prošnjo ustvarjalcev muzikala Mamma Mia

0,75

termometer

Nocoj po kvizu Piramida sreče ob 21.30 si boste na Planetu lahko ogledali muzikal Mamma Mia!, v katerem nastopajo Meryl Streep, Pierce Brosnan in Amanda Seyfried. Že samo snemanje priljubljene filmske uspešnice je ponudilo nekaj zanimivih zapletov in pripetljajev.

Exatlon Planet TV Prijavite se na najtežjo televizijsko preizkušnjo

1. Pierce Brosnan ni vedel, da bo nastopal v muzikalu.

Igralcu so ustvarjalci filma povedali samo, da bo snemanje potekalo v Grčiji in da bo snemal z Meryl Streep. Brosnan je dejal, da ga je to prepričalo. "Z Meryl Streep sem namreč želel sodelovati že od dramske šole. Že takrat mi je bila ta krasna blondinka zelo všeč."

Pierce Brosnan v prizoru iz filma. Pierce Brosnan v prizoru iz filma. Foto: IMDb

2. Skupina ABBA je zavrnila prošnjo za sodelovanje z ustvarjalci filma.

Producenti so člane legendarne švedske glasbene skupine prosili, če bi lahko za muzikal Mamma Mia! napisali novo originalno pesem. Ustvarjalci filma so namreč želeli z njo poskusiti srečo pri nominaciji za nagrado za originalno pesem. Skupina ABBA pa je to prošnjo zavrnila.

Piramida sreče Planet TV "Zavedam se, da v tistem trenutku vsa Slovenija vpije" #video

3. Na snemanju sta se Meryl Streep in Amanda Seyfried spravljali v smeh s posebno tehniko.

V enem od prizorov filma sta igralki posneti, kako se krohotata na ves glas. Režiserka Phyllida Lloyd je v enem izmed intervjujev razkrila, da jima je morala na snemanju glasno predvajati heavy metal glasbo, da je igralki spravila v smeh.

Meryl Streep in Amanda Seyfried. Meryl Streep in Amanda Seyfried. Foto: IMDb

4Julie Walters se je med petjem uspešnice Dancing Queen poškodovala.

Med snemanjem prizora, v katerem pojejo Abbino uspešnico Dancing Queen,  je Julie Walters na tlakovani cesti stopila na kamen in se spotaknila ter padla. Po besedah Meryl Streep je navkljub padcu dokončala prizor.

Christine Baranski, Meryl Streep in Julie Walters. Christine Baranski, Meryl Streep in Julie Walters. Foto: IMDb

5. Pevka Cher je zavrnila ponujeno vlogo.

Cher so ponudili vlogo Tanye. Pevka je imela v času nastajanja filma obveznosti s turnejo in nastopi, zato je kljub veliki želji po sodelovanju v muzikalu, morala ponujeno vlogo zavrniti. Vlogo Tanye je nato odigrala Christine Baranski.

Romantično komedijo Mamma Mia! si boste na Planetu lahko ogledali nocoj ob 21. 30. Ob 19.45 pa ne zamudite še ene razburljive oddaje kviza Piramida sreče z Jonasom Žnidaršičem.

Iščeš pravo ljubezen Planet TV Iščete pravo ljubezen? Prijavite se! Exatlon USA Planet TV V Slovenijo prihaja revolucionarna tekmovalna oddaja Ura moči Planet TV Ob nedeljah bo na Planetu Ura moči
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 6
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin