SiolNET. Planet TV Exatlon
0,11

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Exatlon

To sta nova tekmovalca v Exatlonu #video

0,11

termometer

V šovu Exatlon, ki ga na Planetu spremljate od ponedeljka do petka ob 20. uri, smo v petek spremljali eno najbolj čustvenih epizod doslej. Po porazu v izločitevnem dvoboju se je od sotekmovalcev v solzah poslovil Michael Lovrec, pred tem je moral Exatlon zaradi poškodbe zapustiti še en tekmovalec Triglava Klemen Kopina. Epizodo pa je zaznamoval tudi prihod dveh novih tekmovalcev.

Exatlon Planet TV Solze so tekle v potokih: čustveno slovo Michaela od Exatlona #video

Potem ko sta se od tekmovanja žal morala posloviti kar dva tekmovalca, sta ekipi dobili tudi novi okrepitvi. Modri ekipi Jadran se je pridružil Tadej Ambrožič, k Triglavu pa je prišel  Angel Stratorski. Kdo sta nova tekmovalca, si lahko pogledate v spodnjih predstavitvah.

Angel Stratorski, 21 let, študent, Nova Gorica: 

21-letni Angel Stratorski prihaja iz Nove Gorice in je študent. Na Exatlon se je prijavil, ker gre za športni šov, sam pa obožuje adrenalin, obožuje tekmovalnost, obožuje zmage. Prepričan je, da v ekipo lahko prinese tekmovalnost, novo energijo, novo zagnanost in kar je najpomembnejše – točke na poligonih. "Svoji ekipi bom angel, za nasprotnike pa velika težava," je obljubil pred vstopom v šov.

Jutro na Planetu Planet TV V Exatlonu je začela pisati knjigo #video

Tadej Ambrožič, 30 let, akrobat, Mirna peč:

Vzdevek 30-letnega Tadeja Ambrožiča iz Mirne peči je Ambro. Ukvarja se z akrobatskim zabijanjem, obožuje tudi "outdoor" športe in rad ustvarja nove stvari. Ravnokar se ukvarja s preurejanjem svojega kombija v avtodom. Njegovo vodilo je, da poskuša najti užitek v vsem, kar počne. Zase pravi, da je ekipni človek, želi, da je ekipa zbrana, da je najboljša in da daje vse od sebe. "Moje vrline so hitrost, norost in dober odriv, s katerim bom skočil vse do zmage," je napovedal pred vstopom v Exatlon.

Exatlon Slovenija je na Planetu na sporedu od ponedeljka do petka ob 20. uri, ob sobotah pa ne zamudite komentatorske oddaje, ki jo ob tekmovalcu iz prve sezone Denisu Porčiču - Chorchypu in zmagovalcu Franku Bajcu vodi jezična Jasna Kuljaj. 

Jonas Vingegaard Planet TV Kolesarska dirka z največjimi zvezdniki s prenosom na Planet 2 Exatlon Planet TV Jan Klobasa spregovoril o izgubi očeta in težkem odraščanju #video Exatlon Planet TV Smeh do solz: tako so v Exatlonu za nos potegnili sotekmovalca #video Exatlon Planet TV Boris: Za naše poraze je krivo to, da ... #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Več vsebin je na voljo tudi na Planeteka.si.       

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin