SiolNET. Planet TV Jutro na Planetu
0,06

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Jutro na Planetu

V Exatlonu je začela pisati knjigo #video

0,06

termometer

 

V oddaji Jutro na Planetu, ki je na sporedu vsak delavnik ob 8. uri, smo gostili izpadlo tekmovalko šova Exatlon Slovenija Anamarijo Kastelic, ki jo lahko nocoj ob 19.45 ujamete tudi v družbi Jasne Kuljaj, Chorchypa in Franka Bajca v komentatorski oddaji Exatlon: Brez cenzure.

Orkan, ki je pustošil po Portoriku, je oplazil tudi Dominikansko republiko in prizorišče snemanja Exatlon. Tam sta močnejši dež in veter pustila posledice predvsem na lokalni infrastrukturi, poškodovani pa so tudi nekateri poligoni. Na varnem in doma pa je že Exatlonovka Anamarija Kastelic. Šov je zapustila pretekli petek, ta teden pa se nam je že pridružila v studiu Jutro na Planetu.

Vremenske razmere na prizorišču snemanja bodo v oddajah na Planetu vidne v prihodnjih dneh. Pomembno pa je, da so vsi udeleženci in sodelujoči v šovu na varnem. Izpadla Exatlonovka Anamarija pravi, da je ravno ubežala orkanu, je pa posledice občutila pri poletu domov, saj je pot trajala malce dlje kot običajno.

Exatlon Planet TV "Nisem okusila Exatlona, ki sem si ga želela" #video

Anamarija je premagala že depresijo, trenirala nogomet, bila mis turizma, zdaj se je podala še v Exatlon Slovenija, ki jo je še dodatno spodbudil, da začne pisati knjigo. "V Exatlonu sem imela čas za razmišljanje, saj smo bili brez telefonov," pravi, zato je začela pisati knjigo. V šovu so tako nastale prve strani njene nepozabne izkušnje, če se bo teh izkušenj nabralo za knjigo, pa jo bo mogoče tudi kdaj izdala, pravi. Exatlon je bila zame nora izkušnja, ničesar ne obžalujem, veliko pa sem se tudi naučila, je še povedala.

Izpadla tekmovalka Anamarija Kastelic bo tudi gostja komentatorske oddaje Exatlon: Brez cenzure, ki bo na sporedu nocoj ob 19.45 na Planetu.

Jutro na Planetu Planet TV Ko je prišel iz Exatlona, se je takoj odpeljal v ... #video Jutro na Planetu Planet TV Vse najboljše, Jutro na Planetu #video
 Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Več vsebin je na voljo tudi na Planeteka.si.  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin