SiolNET. Planet TV Jutro na Planetu
0,02

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Jutro na Planetu

Vse najboljše, Jutro na Planetu #video

0,02

termometer

Dobro jutro vam je naša jutranja ekipa Jutra na Planetu zaželela ob prav posebnem dogodku. Praznujemo prvi rojstni dan, pridružite se nam tudi vi. Spodaj si oglejte, kaj smo danes pripravili za vas, gledamo pa se spet že jutri ob 8. uri na Planetu.

Exatlon Planet TV "Nisem okusila Exatlona, ki sem si ga želela" #video

Za ekipo oddaje Jutro na Planetu je več kot 200 oddaj, z vami so vsak dan že natanko leto dni. So prvi, ki vam na naši televiziji voščijo dobro jutro, še preden spijete prvo jutranjo kavo.

Spoznajte jih še bolj osebno in poglejte, kaj so za vas pripravili ob prvi obletnici. Kako je videti njihovo delo, kdo so obrazi televizije za kamero in kako poteka delo v režiji, je v živo danes preverila naša Suzana Kozel. Po našem Planetu se lahko sprehodite v zgornjem videu.

Vsi trije voditelji oddaje Jutro na Planetu so v televizijski dnevni sobi obujali spomine na preteklo leto. Petkova voditeljica oddaje Manja Stević je najbolj ponosna na svojo rubriko Življenje v rožnatem, s katero je želela gledalcem ponuditi novo frekvenco po koronskem življenju in v kateri gosti navdihujoče ljudi.

Suzana Kozel se rada spominja decembrskega srečanja s predsednikom države, ko ji je za nekaj minut prepustil predsedniški stol. Taiji pa nikoli ne bo pozabil, da je imel priložnost v rokah držati zlato olimpijsko medaljo, zato so nanj največji vtis naredili športniki.

Jutro na Planetu Planet TV Spremljajte novo sezono oddaje Jutro na Planetu

Z nami je bil Jure Galičič, ljubiteljski kuhar, ki je poskrbel za okusen zajtrk. Videočestitke pa so nam poslali tudi znani Slovenci in Slovenke. Naše občinstvo je na koncu oddaje nagovorila tudi nova odgovorna urednica, nekdanja Planetova novinarka Anja Markovič, ki se že nadeja novih zgodb in oddaj v prihodnosti. 

Jutro na Planetu, vsak delovnik ob 8. uri na Planetu. Ob sobotah ob 8. uri pa si oglejte vse zamujene trenutke tedna.

Jutro na Planetu Planet TV Konec tedna nogomet na Planet 2 #video Jutro na Planetu Planet TV Ko je prišel iz Exatlona, se je takoj odpeljal v ... #video Jutro na Planetu Planet TV O Franku Bajcu sanja ta znana Slovenka #video  
 Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Več vsebin je na voljo tudi na Planeteka.si.  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin