Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
23. 9. 2022,
22.06

Osveženo pred

1 leto, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,98

Natisni članek

Michael Lovrec Exatlon Planet TV

Petek, 23. 9. 2022, 22.06

1 leto, 7 mesecev

Exatlon

Solze so tekle v potokih: čustveno slovo Michaela od Exatlona #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,98

V Exatlonu, ki ga na Planetu ujamete od ponedeljka do petka ob 20. uri, smo tokrat spremljali nadvse čustveno epizodo, v kateri se je od sotekmovalcev iz ekipe Triglav moral posloviti 28-letni Michael. Njegovo slovo je bilo nadvse čustveno, saj je bilo pretočenih veliko solz. Exatlon je še pred tem zaradi poškodbe moral zapustiti tudi Klemen Kopina, ekipama pa sta se pridružila dva nova tekmovalca.

Exatlon
Planet TV Exatlon: Zaradi orkana so morali evakuirati ekipo iz barake #video

V oddaji smo bili priče pravemu spektaklu Exatlona. Ekipi je namreč najprej čakala tekma za medaljo, zatem pa kar trije izločitveni dvoboji. V tekmovanje sta vstopila dva nova obraza. Tadej Ambrožič k Jadranu in Angel Stratorski k Triglavu, svojo pripravljenost pa sta morala pokazati že na tekmi za medaljo.

Exatlon Slovenija | Foto:

Na poligonu Gradbišče se je nato odvil silovit boj za medaljo. Pri ženskah so se predstavnice rdeče ekipe bolje izkazale in zasedle vsa tri mesta v finalu. Tudi pri moških smo spremljali hitre in eksplozivne tekme, a prehitri za konkurenco so bili Teo, Tim in celo novinec Tadej. Žensko medaljo si je prislužila Lina, že svojo drugo, v moškem taboru pa je prvič slavil Teo.

Planet TV Pri Triglavu kljub zmagi tekle solze #video

Tekmovanje se je nadaljevalo z dvoboji znotraj ekip. Klemen Kopina je zaradi poškodbe rame moral končati tekmovanje. Njegovo mesto na internem izločitvenem dvoboju je zato zasedel naslednji statistično najšibkejši član rdečih. To je bil Michael. Teo mu je za nasprotnika določil Jana.

Exatlon Slovenija | Foto:

Pri Jadranu je prvi moral v ring Aleš, Rozi pa mu je nasproti postavila Borisa. Notranji dvoboji so bili kratki. Pri Triglavu je Jan gladko premagal Michaela s 3:0. Pri Jadranu je enak rezultat dosegel Boris proti Alešu. Dobili smo dvobojevalca finalnega izločitvenega spopada: Michaela in Aleša.

Exatlon
Planet TV Je res to razlog za slabše predstave Borisa v Exatlonu? #video

Glavni izločitveni dvoboj je bolje začel Michael, a je Aleš takoj izenačil. Michael je nato še enkrat povedel, a bilo je opaziti, da so mu pešale moči. Aleš je pokazal vzdržljivost maratonca in ponovno izenačil. Vse do rezultata 3:3. Napetost je bila na višku, nato pa presenečenje: zadnjo točko je dobil Aleš, ki je z nepopustljivo voljo iz zavetrja prehitel Michaela ob koncu in si podaljšal bivanje v Exatlonu.

Exatlon Slovenija | Foto:

Do zdaj najdaljši dan Exatlona Slovenija se je tako končal z odhodom Michaela. Sledilo je čustveno slovo med Triglavani, ki so sicer po zmagah krepko vodeči, a so zdaj na izločitvenem dvoboju že drugič zapored izgubili svojega člana.

Kako je bilo videti nadvse čustveno slovo Michaela od sotekmovalcev, si lahko pogledate v zgornjem videu.

Exatlon Slovenija je na Planetu na sporedu od ponedeljka do petka ob 20. uri, ob sobotah pa ne zamudite komentatorske oddaje, ki jo ob tekmovalcu iz prve sezone Denisu Porčiču - Chorchypu in zmagovalcu Franku Bajcu vodi jezična Jasna Kuljaj. 

Exatlon
Planet TV Franko in Chorchyp razložila, kaj so vzroki poškodb v Exatlonu #video
Planet TV Smeh do solz: tako so v Exatlonu za nos potegnili sotekmovalca #video
Exatlon
Planet TV Boris: Za naše poraze je krivo to, da ... #video
 
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Več vsebin je na voljo tudi na Planeteka.si.      
Ne spreglejte