SiolNET. Planet TV Novosti
0,08

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Dirka po Hrvaški

Kolesarska dirka z največjimi zvezdniki s prenosom na Planet 2

0,08

termometer

Od torka, 27. septembra, do nedelje, 2. oktobra, si boste s prenosom na Planet 2 lahko ogledali kolesarski spektakel, ki se bo odvil na Hrvaškem. Letošnjo sedmo izvedbo kolesarske dirke zaznamuje prihod nekaterih največjih imen iz sveta kolesarstva na čelu z zadnjim zmagovalcem Toura Jonasom Vingegaardom in Slovencem Matejem Mohoričem. Na dirki bosta nastopili tudi dve slovenski kolesarski ekipi. Prenos dirke bo komentiral športni novinar Damjan Medica, v studiu pa se mu bo ob vsaki etapi pridružil tudi strokovni sokomentator.

Sedma izvedba mednarodnega kolesarskega dogodka CRO Race bo potekala od 27. septembra do 2. oktobra, na Hrvaško pa bo pripeljala nekaj najmočnejših kolesarskih ekip, v katerih nastopajo tudi nekateri zmagovalci slovite Dirke po Franciji.

Dirka po Hrvaški | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

CRO Race bo letos zbral najboljše svetovne kolesarje iz Evrope, Azije, Amerike in Avstralije, ki se bodo pomerili na več kot tisoč kilometrov dolgi trasi, razdeljeni na šest etap po vsej Hrvaški.

Dirka po Hrvaški | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

Ljubitelji kolesarstva bodo lahko uživali v nastopu 20 ekip, ki bodo Hrvaško spremenile v športno areno in skozi vrhunsko športno tekmovanje gledalcem prikazale veličastne prizore čudovite pokrajine naše južne sosede.

Dirka po Hrvaški | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

Velika imena profesionalnega kolesarstva na Hrvaškem

Dirka CRO Race je iz leta v leto močnejša, kar je jasen pokazatelj njene prepoznavnosti v svetu profesionalnega kolesarstva. Organizator se lahko pohvali, da se bodo na dirki pomerile nekatere najboljše kolesarske ekipe, kot so Trek-Segafredo, Jumbo-Visma, Ineos Grenadiers, Bahrain Victorious in druge.

Matej Mohorič | Foto: Guliverimage Matej Mohorič Foto: Guliverimage

Med kolesarji izstopajo imena Matej Mohorič, Phil Bauhaus, Damiano Caruso, Bernal Gomez, Castroviejo, Kwiatkowski, Thomas, Viviani in številni drugi vrhunski kolesarji. Svoj prihod na dirko je napovedal tudi letošnji zmagovalec Dirke po Franciji Danec Jonas Vingegaard, ki nastopa za Jumbo Vismo.

Zmagovalec letošnje Dirke po Franciji Danec Jonas Vingegaard | Foto: Reuters Zmagovalec letošnje Dirke po Franciji Danec Jonas Vingegaard Foto: Reuters

Sedma izvedba dirke po Hrvaški se bo začela v Osijeku. Konec šeste, ki je tudi zadnja etapa, bo v Zagrebu, kjer bo tradicionalno razglašen skupni zmagovalec letošnje dirke. 

Prvo etapo kolesarske dirke po Hrvaški si boste na Planet 2 lahko ogledali v torek, 27. septembra, ob 15. uri.

Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Več vsebin je na voljo tudi na Planeteka.si.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin