Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
23. 9. 2022,
8.33

Osveženo pred

1 leto, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,40

Natisni članek

Jan Klobasa Igor Mikič Exatlon Planet TV

Petek, 23. 9. 2022, 8.33

1 leto, 7 mesecev

Exatlon

Jan Klobasa spregovoril o izgubi očeta in težkem odraščanju #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,40

V oddaji Exatlon, ki jo na Planetu lahko spremljaje od ponedeljka do petka ob 20. uri, je posebni terenski poročevalec Igor Mikič - Mišica Jana Klobaso povabil na pogovor na štiri oči. Tekmovalec ekipe Triglav je o sebi razkril veliko zanimivega, spregovoril pa je tudi o svojem bratu dvojčku in odraščanju brez očeta.

Po porazu na drugi tekmi za obstoj je ekipo Triglav v vili obiskal terenski poročevalec Igor Mikič - Mišica, da bi tekmovalcem namenil nekaj spodbudnih besed in z njimi delil svoje izkušnje iz lanskega leta. Na koncu jim je še razkril, da bo obe ekipi odslej večkrat obiskal, z enim tekmovalcem pa bo opravil tudi pogovor na štiri oči.

Exatlon
Planet TV Boris: Za naše poraze je krivo to, da ... #video

Dan prej se je na tak način pogovoril z Borisom iz modre ekipe, pri rdečih pa je tokrat izbral Jana Klobaso. Igor je želel Jana najprej malo spoznati, potem pa ga je vprašal tudi o bratu dvojčku, s katerim sta skupaj že sodelovala v resničnostnih šovih.

Povedal je, da sta s Tilnom zelo povezana, ampak da te vezi ne zna najbolje opisati. Razložil je, da drug drugega čutita. Ko je enemu hudo, je hudo tudi drugemu.

Exatlon
Planet TV Exatlon: Zaradi orkana so morali evakuirati ekipo iz barake #video

Spregovoril je tudi o tem, da je na družbenih omrežjih pogosto tarča zlobnih komentarjev. "Jaz ne obsojam, če ima kdo grdo mnenje o meni. Ampak me ne poznajo, ne vejo, kaj sem preživel. Ker so me videli na televiziji, mislijo, da me poznajo."

Spregovoril je tudi o težki preizkušnji iz svojih najstniških let. "Pri štirinajstih letih sem ostal brez očeta. Naredil je samomor in mama je ostala sama s tremi otroki," je razkril Jan in dodal, da je celotno breme vzdrževanja družine zato pristalo na ramenih njegove mame.

Planet TV Pri Triglavu kljub zmagi tekle solze #video

"Garala je od jutra do večera, da nas je lahko vzgojila in preživela in da smo postali to, kar smo danes," je povedal in razkril, da so bila vmes tudi obdobja, ko je bilo zares težko. "Zato jaz ne bom nikoli dovolil, da kdo obsoja ali žali mene ali mojo družino, ker res ne vedo, kaj smo preživeli. In moji mami vsa čast in kapo dol." Jan je nato še enkrat povedal, da je prav zato mama njegov vzor.

Ob tem je tudi Igor Mikič razkril, da tudi sam prihaja iz družine, kjer je bila mama samohranilka in ga zato razume in se mu zahvalil, ker je delil to zgodbo z njim. Več v zgornjem videoposnetku.

Planet TV Smeh do solz: tako so v Exatlonu za nos potegnili sotekmovalca #video

Igor in Jan sta se v nadaljevanju dotaknila še odnosov znotraj ekipe Triglav in kako se bodo ti spreminjali, ko se bodo bližali zaključni dvoboji.

Exatlon Slovenija je na Planetu na sporedu od ponedeljka do petka ob 20. uri, ob sobotah pa ne zamudite komentatorske oddaje, ki jo ob tekmovalcu iz prve sezone Denisu Porčiču - Chorchypu in zmagovalcu Franku Bajcu vodi jezična Jasna Kuljaj. 

Exatlon
Planet TV Je res to razlog za slabše predstave Borisa v Exatlonu? #video
Exatlon
Planet TV Karolina razložila, kaj se plete med njo in Borisom #video
Exatlon: Brez cenzure
Planet TV Tako je Franko Bajc šokiral Jasno Kuljaj #video
 
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Več vsebin je na voljo tudi na Planeteka.si.      
Ne spreglejte