SiolNET. Planet TV Exatlon
1,19

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Exatlon

Tekmovalec v šovu povsem izgubil živce #video

1,19

termometer

V tekmovalni oddaji Exatlon, ki jo lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do petka ob 19.45, se saga modre ekipe nadaljuje, čeprav ji je uspelo doseči prvo ekipno zmago. Vse več je trenj med tekmovalci, po klavrnem izidu na posamični preizkušnji pa je njihov tekmovalec Luka povsem izgubil živce. 

Vražje dame Planet TV Na Planet prihaja slovenska različica šova The Real Housewives

V Exatlonu so se tekmovalci tokrat merili na posamični preizkušnji, ki zmagovalcema prinese medaljo. Te imajo pomembno vlogo v dvobojih na izločanje, saj prejemniku lahko prinesejo veliko prednost.

Tudi na tem poligonu so blesteli člani rdeče ekipe Triglav in v nasprotju s prejšnjim tednom zmagali tako v ženski kot tudi v moški konkurenci. Najhitrejša in najspretnejša sta bila tokrat Marjanca Polutnik in Franko Bajc.

Več pozornosti kot končni rezultat pa je požel tekmovalec modre ekipe Luka, ki je po porazu na poligonu proti sotekmovalcu Niku povsem izgubil živce. "Iz tira me je vrglo to, da sem prejšnji dan šest ur treniral, na poligonu pa mi spet ni šlo. To me je razjezilo v dno duše." 

Exatlon Planet TV Njena mama nam je zaupala to blatno skrivnost #foto

Vse bolj se kažejo nesoglasja med njim in Katarino, s katero naj bi se zapletla tudi v spor. Katarina je pričakovala, da se ji bo Luka za besede opravičil, a Luka pravi, da razloga za opravičilo nima.

"S Katarino z moje strani ni bilo popolnoma nič. Jaz sem samo izrazil svoje iskreno mnenje. Za to, kar sem ji rekel, se ne bom opravičeval. Rekel sem ji samo, ali lahko neha z neumnimi komentarji," je dogajanje opisal Luka in dodal, da ne razume, zakaj se je na to tako burno odzvala.

Da so tekmovalci v modri ekipi pod prevelikim pritiskom, ugotavljajo tudi v ekipi Triglav. To je po njihovem mnenju tudi glavni razlog za skromne predstave na poligonih. 

Exatlon Planet TV Zagledal se je v inštruktorico: Tudi če je poročena, to ni ovira #video

Modri so sinoči vseeno dosegli prvo ekipno zmago. Ekipi sta se pomerili v karibski odbojki. Modrim je zmaga vsaj malo dvignilo samozavest in upajo, da to napoveduje veliko boljše nadaljevanje tekmovanja za 50 tisoč evrov. 

Exatlon je na sporedu od ponedeljka do petka ob 19.45. Spremljate ga lahko tudi na omrežjih Facebook in Instagram.

Exatlon ep06 Planet TV Spet ostali brez vile, vzdušje med njimi pa vse slabše #video Exatlon Planet TV Tako se rdeča ekipa pripravlja na naslednji poligon #video Exatlon Planet TV V modri ekipi vse bolj napeto: Ne upoštevajo me zaradi moškega egotripa! #video Exatlon Planet TV Od športnika do podjetnika? #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin