SiolNET. Planet TV Exatlon
0,16

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Exatlon

Tako se rdeča ekipa pripravlja na naslednji poligon #video

0,16

termometer

Po včerjašnjem dvoboju, v katerem si je rdeča ekipa spet priborila bivanje v razkošni vili, se bosta ekipi Triglav in Jadran nocoj udarili za nagrade za motivacijo. Medtem ko je vzdušje v modri ekipi vedno bolj napeto, pa se rdeča precej sproščeno pripravlja na naslednji poligon.

Exatlon ep06 Planet TV Spet ostali brez vile, vzdušje med njimi pa vse slabše #video

Nocoj bodo tekmovalci spoznali poligon, poimenovan Potopljeni rudnik, ki bo zmagovalni ekipi prinesel eno od treh nagrad. Vse nagrade so namenjene dviganju ekipnega duha in motivacije znotraj ekipe. Po številnih porazih v prejšnjem tednu se znotraj modre ekipe že kažejo prve razpoke, predvsem je vse več nesoglasij med neformalnima vodjema modrih Luko in Katarino. Predvsem Katarina je spregovorila o tem, da ji močan vpliv Luke na ekipo ni preveč všeč. 

Exatlon Planet TV V Exatlon vstopila dva nova tekmovalca #video

Precej prijetnejše vzdušje je pri rdečih, ki za zdaj v ekipnih preizkušnjah ne poznajo poraza. Tudi na nocojšnjem poligonu so odločeni ohraniti svoj niz nepremaganosti, zato so dopoldanski čas namenili treningom pomembnih prvin poligonov. Nekaj več časa so imeli tudi za brezskrbno sproščanje, saj bo tokratna preizkušnja potekala v večernem času. Več v zgornjem videoposnetku.

Exatlon 800x200

Katera ekipa bo tokrat bolje opravila poligon in si pridobila nagrado, lahko preverite že v nocojšnji oddaji.

Exatlon je na sporedu od ponedeljka do petka ob 19.45. Spremljate ga lahko tudi na omrežjih Facebook in Instagram.

Exatlon Planet TV Kot prva Exatlon v solzah zapušča Alja #video Exatlon Planet TV "Videli me boste skuštrano in robinzonsko!" #video #foto Exatlon Planet TV Jaz se moram zjokati in "šrajati" #video Exatlon Planet TV Izjava tekmovalca, ki vas bo gotovo nasmejala #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin