SiolNET. Planet TV Exatlon
0,07

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Exatlon

Od športnika do podjetnika? #video

0,07

termometer

Najbolj ekstremna preizkušnja Exatlon vsak delavnik ob 19.45 na Planetu. Bodite z nami!

Exatlon Planet TV Zagledal se je v inštruktorico: Tudi če je poročena, to ni ovira #video

Trener športne gimnastike Gregor Divjak je v oddaji Exatlon član modre ekipe Jadran. Je človek, ki prostega časa praktično nima, saj ga zanima preveč stvari. 29-letnik prihaja iz Sevnice in malce v šali, malce zares pravi, da se precej dela, prostega časa ni veliko, ko je, pa se dela.

Gregor se pogosto poistoveti s svojim priimkom Divjak in postane pravi divjak. Je tudi adrenalinski navdušenec, zato si je med študijem zadal prav posebno nalogo. Delček njegovih podvigov si lahko ogledate v spodnjem posnetku, ki ga je Gregor delil tudi na YouTubu. Projekt je poimenoval Projekt 365, kar je zanj pomenilo 365 dni športnih aktivnosti.

"Rad analiziram, rad raziskujem," pravi Gregor, zato ne čudi, da je to nadaljeval. Kako je nanj vplivalo priložnostno delo v Avstriji, da je začel razmišljati kot inovator in prebudil podjetniško žilico v sebi, pa nam je razložil v spodnjem videu. Dobil je idejo o konceptu zložljive mobilne hiške.

Exatlon je na sporedu od ponedeljka do petka ob 19.45. Spremljate ga lahko tudi na omrežjih Facebook in Instagram.
Exatlon Planet TV Jaz se moram zjokati in "šrajati" #video Exatlon ep06 Planet TV Spet ostali brez vile, vzdušje med njimi pa vse slabše #video Exatlon Planet TV Tako se rdeča ekipa pripravlja na naslednji poligon #video
 Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin