SiolNET. Planet TV Exatlon
0,20

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Exatlon

Njena mama nam je zaupala to blatno skrivnost #foto

0,20

termometer

Od ponedeljka do petka navijajte in spremljate dvoboje v oddaji Exatlon. Rdeča ekipa proti modri, kdo bo slavil nocoj ob 19.45 na Planetu? Ne zamudite.

Exatlon Planet TV V Exatlon vstopila dva nova tekmovalca #video

V oddaji Exatlon se rdeča in modra ekipa vsak teden na poligonu pomerita za glamurozno bivanje v vili. Poraženci bivajo v kolibi. Tudi ta teden so si vilo priborili rdeči, in sicer s pomočjo Aleksandre Podgoršek. 

Aleksandra Podgoršek (levo), njen brat ter prijateljica Aleksandra Podgoršek (levo), njen brat ter prijateljica Foto: Osebni arhiv

Po blatni Exatlon tekmi pa je Aleksandrina mama Barbara Podgoršek z javnostjo delila zgornjo fotografijo in zapisala: "Naj vam izdam eno skrivnost. Alex se res odlično znajde v blatu." Prosili smo jo za razlago, ki se je izkazala za simpatičen družinski spomin.

Exatlon Planet TV "Videli me boste skuštrano in robinzonsko!" #video #foto

"Fotografija je nastala, ko smo obnavljali travo. In preden položijo travno preprogo, morajo najprej vse zgladiti oz. poravnati zemljo. Zgodilo se je to, da je dva dni deževalo in tako je nastalo res veliko blata. Predlagala sem jim, da se grejo dričat po blatu, in seveda so bili takoj za. Tako so prav uživali in Aleksandra je bila seveda vsa blatna, saj so se dobesedno metali v blato. Bi lahko rekli: cel šov je bil (smeh, op. p.)." 

Exatlon ep06 Planet TV Spet ostali brez vile, vzdušje med njimi pa vse slabše #video

Ritmična gimnastičarka se torej ne boji umazati rok, sploh če je v igri zmaga. Je tekmovalna in vztrajna, tako na športnih tekmovanjih kot v Exatlonu pa jo vedno spodbuja družina. 

Podpora Aleksandre Podgoršek Podpora Aleksandre Podgoršek Foto: Osebni arhiv

Tako kot so se zbližali tekmovalci Exatlona, tako bi lahko rekli, da se vse bolj spoznavajo tudi njihovi navijači. Tedensko si skupaj ogledajo oddajo in navijajo vsak za svojega favorita. Aleksandrina mama pravi, da so na kupu vsi, rdeči in modri, "saj veste, kako je, Ljubljana je majhna vas in vsak koga pozna. V glavnem navijamo zelo zelo glasno."

Za koga boste nocoj ob 19.45 na Planetu v oddaji Exatlon navijali vi?
Exatlon Planet TV Jaz se moram zjokati in "šrajati" #video Exatlon Planet TV Tako se rdeča ekipa pripravlja na naslednji poligon #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin